IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лошите страни на заживяването с половинката

21 юли 2015 10 29

Какви проблеми да очаквате?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Заживяването с любимия човек е едно от нещата, които рано или късно се случват на всяка двойка, обвързана сериозно.

Преместването в общо жилище е момент, който много от жените и мъжете чакат с нетърпение, защото създаването на дом е още една важна стъпка в техния съвместен живот.

Сега обаче няма да изброяваме предимствата и хубавите моменти, следващи това решение. Ще се спрем на лошите, защото както всяко нещо в живота – винаги има плюсове и минуси. И докато човек с радост приема всичко хубаво, доста по-голям стрес му създават именно неприятните моменти. В тази връзка, добре е да бъдете подготвени за лошите страни на заживяването с половинката си. Ето ги и тях:

1. Всички хора започват да ви задават твърде лични въпроси

Колко сериозна е връзката ви? Какво ще се случи с апартамента, ако се разделите? Къде и с кого ще живеете тогава? Макар да не ви се иска да мислите за тази вероятност, ще трябва да се постараете да отговорите максимално лаконично и учтиво на тези твърде лични въпроси. Все пак нали не искате да останете без приятели и познати, колкото и любопитни да са те?

2. След това всички започват да ви питат кога ще се сгодявате

Както споменахме по-рано, съвместното съжителство е един етап, през който преминават двойките със сериозни и дългогодишни връзки. Много хора обаче тълкуват общия дом като заявка за скорошен годеж и разбира се, сватба. Просто го приемете, не може да промените мисленето на околните.

3. Разбирате финансовите тайни на партньора си, както и той вашите

Всички парични въпроси излизат на открито и на вас ще ви бъде много по-трудно да излъжете, че онзи чифт страхотни обувки струва двойно по-малко. Как иначе ще обясните забавянето на плащането на сметките с една седмица?

4. Започвате да се чувствате по-скоро като бизнес партньори, отколкото като любовни такива

Съобщенията със сексуално или романтично съдържание все повече ще бъдат изместени от съобщения за сметки, покупки, храна и т. н.

5. Най-накрая двамата се виждате в най-лошата си светлина

И не става въпрос само за външния вид, който не може да бъде перфектен 24 часа в денонощието. Вашите малки кризи, депресивни или пък раздразнителни настроения – сега вече няма къде да се скриете и дори да не ви се иска, показвате всичко на своя любим.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари