IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

12 лъжи, които чувате на първа среща

6 август 2015 10 52

Всеки иска да направи най-доброто първо впчечатление

Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Първата среща е изпълнена с очакване и вълнения. Дали ще му/ѝ се харесате? Дали той/тя ще ви хареса? Как да го/я впечатлите? Как да прикриете най-големите недостатъци? И най-вече – как да го/я излъжете, че вие сте перфектният/ата половинка и той/тя само е загуби, ако не ви оцени и не се видите отново.

Макар идеята на първата среща е да проверите химията помежду и да се поопознаете, искреността между двамата никога не е на 100%.

Причината е, че няма идеални хора, а всеки би искал да се представи в „идеална” светлина.

Ето и защо първите впечатления се базират на някои дребни лъжи като:

„Радвам се, че най-накрая се видяхме. Обикновено не ходя по срещи” (Уф, дано този път се получи, писна ми да се запознавам със загубеняци/смотли)

„Тази вегетарианска храна е много вкусна!” (Мразя всяка хапка в устата си как веднъж не се запознах с жена, която си пада по пържолите!)

„Обичам изкуството!” (Моля те, не ме разпитвай повече…всъщност досегът ми с изкуството е по кабеларката)

„Видео игри? Не, не съм маниак, но мога да играя!” (Идея си нямаш колко съм добър, след последната нова игра не спах 3 дни, докато не стана номер едно на нея).

„Занимавам се с това онова…частен бизнес” (Далаверата е тайният ми прякор, по-добре не питай)

„Последната ми раздяла бе по-взаимно съгласие!” (Това ко**еле ме заряза заради друга, дано да гори в Ада!)

„Обичам работата си, защото разполагам с време да се посветя на висшето си образование и да завърша магистратурата си.” (Умирам от тъпотия по цял ден, зяпнал/а в монитора. )

„Не съм голям/пияч. Пийвам само като излизам навън с приятели” (Освен ако не броим задължителните 2-3 чаши вино всяка вечер/ биричките и уискито след работа).

„Преживях я/го отдавна. Дори не сме си говорили със седмици!” (Защото този нещастник продължава да не отговаря на съобщенията и повикванията ми)

„Мога да готвя!” (Пържените яйца са си храна, нали?)

„По принцип не се потя толкова, просто съм нервен” (Пак ме излъгаха и с този дезодорант, май трябваше да си обръсна подмишниците)

„Изкарах си страхотно, ще ти пиша!” (Това бе най-мъчителната първа среща, сбогом!)

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

tokyo534 ( преди 8 години )
Мечо Прах ( преди 8 години )
Не помня нищо от първите срещи....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
бай Миле ( преди 8 години )