IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 типа жени, които да избягвате при онлайн свалките

17 септември 2015 11 01

Те може и да ви заблудят първоначално, но са далеч от желаната половинка

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Малцина са тези, които не са си опитали късмета в сайтове за запознанства или социалните мрежи. По-бързо е, по-лесно, има изобилие от жени и може да комуникирате с няколко едновременно – предимства куп! Има обаче и някои недостатъци.

Онлайн общуването може да бъде изпълнено с много лъжи и подводни камъни. На практика вие не може да прецените дали човекът срещу вас е искрен, добронамерен и дали изобщо отговаря на снимките, които показва... поне докато не се срещнете лице в лице. А някои вече са хлътнали по новата си „виртуална изгора“ и когато тя ги разочарова на живо, се чувстват доста депресирани и объркани.

Няма точни правила за това как да срещнете перфектната жена в онлайн пространството, но има редица проучвания и анкети, които поне могат да ви насочат, когато трябва да послушате инстинкта си и да се отдръпнете. Ето и кои 5 типажа жени е хубаво да избягвате:

Г-жа формалност

Формалното представяне изглежда като клише. „Здравей, хубавецо! Аз се казвам Аня, на 25 години съм, работя като продавач-консултант в... Обичам да чета, да излизам с приятели... Аз съм любопитна, искрена, социална, директна бля бля бля“. Вероятно в някой момент от разговора ще стигнете и до тези детайли, но изсипани в самото начало под подобна форма показват, че тази жена има заучено „интро“, което пуска на всеки. Което автоматично сваля нивото на разговора и не си струва да влагате усилия в него, щом и тя не го прави.

Псевдо свалячката

Някои жени обичат да ласкаят егото си и да просят внимание и комплименти в мрежата, обещавайки лична среща и куп забавления (дори сексуални). Когато обаче дойде моментът наистина да се видите, те излизат с всякакви оправдания и отлагат ли отлагат, докато накрая ви стане ясно, че няма да се срещнете. Пълна загуба на време от ваша страна!

Г-ца „Аз съм прекалено секси“

Скорошно проучване показва, че жените, които постоянно си качват разголени и кифленски селфита са нарцистични и егоистични особи, които гледат само собственото си благо. Те наистина са секси и провокативни, но щом си отворят устата, ще бъдете силно разочаровани.

Г-ца Прекалено Мистериозна

По-интересно е, когато човек запазва по нещо за себе си, но ако тя не желае да каже дори семейния си статус, годините и града си, то нещо не е наред.

Преследвачката

Вероятно това е най-лошият тип, на който може да попаднете. Реално вие нямате никакви дефинирани отношения, но тя вече ви търси обяснения, не спира да ви пише и следи в мрежата и буквално се държи, сякаш е ваша съпруга. Бягайте на далече от тези обсебващи жени!

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари