IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Може ли да се влюбвате отново и отново в половинката си?

20 октомври 2015 14 12

Романтиката все още е жива

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Нищо не може да се сравни с влюбването. Периодът, в който човек се чувства безпричинно щастлив през цялото време. Периодът, в който усеща „пеперуди в корема“. Периодът, в който нищо друго няма значение, освен любимият човек.

За съжаление, влюбването не трае вечно. След него обаче (ако сте с правилния партньор) идва любовта. По-силното и постоянно чувство. Дори да имате дълга връзка с някого, това не означава, че не може да се влюбвате отново и отново в него. Всъщност това е напълно възможно.

Ето и кои са причините за този „феномен“:

Вашата половинка знае как да ви накара да се усмихнете

Без значение колко ужасен ден сте имали – любимият ви човек винаги намира начин да подобри вашето настроение и да върне усмивката на лицето ви.

С вашата половинка опитвате нови неща

Рутината е един от най-големите врагове на любовните отношения. Ето защо вие сте истински щастливци, ако до себе си имате човек, който постоянно ви кара да опитвате нови, интересни и различни неща.

Вашата половинка оценява нещата, които правите за нея

Ако вашият любим искрено ви благодари за всичко, което правите, значи сте открили страхотен човек. Когато насреща получавате благодарност, това е наистина удовлетворяващо и стимулиращо да продължавате в същия дух.

Вашата половинка променя негативните ви възприятия

Дори да сте в лошо настроение и да не виждате светлина в тунела, вашият партньор винаги успява да ви помогне да погледнете оптимистично на дадена ситуация.

Вашата половинка винаги ви изслушва и ви кара да се чувствате разбрани

Когато имате някакъв проблем – любимият ви човек винаги е насреща. Просто за да ви изслуша или пък заедно да намерите необходимото разрешение на проблемната ситуация. Когато пък двамата имате неразбирателства помежду си, вие се чувствате сигурни, защото половинката ви винаги ще изслуша вашето мнение. По този начин никога няма да се чувствате неразбрани, а това е изключително важно за добрата комуникация в една връзка.

Вашият партньор знае стойността ви

Често ви казва колко много ви цени и колко се радва, че ви има в живота си. Показва ви своята любов, както и се отнася уважително към вас във всеки един момент.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )