IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво да изтриете от компютъра, когато имате ново гадже

6 декември 2015 15 00

Компроматите в телефона и компютъра бързо ще съсипят връзката ви

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Доверието и уважаването на личното пространство са ключови за успеха на една връзка, но хората сме любопитни същества и понякога не устояваме на изкушението да си пъхнем носа там, където не е желан.

Много млади връзки приключват скорострелно заради „откритията“ в телефона и компютъра. Ето защо, когато смените партньора си, е хубаво да изчистите някои следи от миналото, които може да ви докарат главоболия. Започнете с....

Порното

Не е нужно да махате всички видеа и картинки, но е хубаво поне да ги покриете в някои по-тайни папки, така че да не се набиват на очи. Освен това почистете хронологията в браузъра си, за да не изпаднете в неловка ситуация, когато половинката иска да погледне нещо в Google и започнат да ѝ изскачат линкове с различни порно сайтове.

Фейсбук съобщения

Фейсбук е съсипал не една и две връзки. Затова бързо изтрийте всички съобщения, които сте си разменяли с бивши и разговори с приятели за бивши. Това, че имате парола за профила си, не трябва да ви прави прекалено самоуверени. Може да се случи да забравите да затворите профила си или пък да излезе компрометиращо поп-ъп прозорче с разговор на дисплея на телефона ви и той/тя да научи неща, които да провокират скандал.

Секс видео

Ако някога сте се снимали как правите секс, то обезателно премахнете видеото от компютъра си.

Снимки с бивши

Спомените са хубаво нещо и вероятно ще ви е трудно да се разделите с тях, особено тези, запечатани в мили снимки с предишни ваши партньори. Не е нужно да ги заличите напълно. Приберете ги в някаква папка, така че да не правят впечатление и да не дразнят новата ви половинка.

Срамни снимки

Тези кадри определено ще искате да изтриете завинаги. Как сте ги пропуснали?

Статус

Доста модерно е хората да афишират личния си статус в мрежата. Ако връзката ви вече е достатъчно сериозна и сте се консултирали с партньора, може и вие официално да минете в „отбора на обвързаните“ във Фейсбук.

Онлайн дневник

Мъжете едва ли имат подобни писания в лаптопа си, но дамите са склонни от време на време да си водят дневници. Искате ли той да попадне на него и да прочете всичките ви любовни приключения и провали?

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари