IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 причини, поради които играчите на бинго са добри любовници

18 януари 2016 17 00

Спонтанни, лоялни и страстни – те са джакпот в леглото за дамите

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Наскоро се появи първият сайт за запознанства на любителите на бингото. По случай стартирането си той пусна игра, като победителят в нея ще има шанса да се запознае с потенциална секси партньорка. За да бъде още по-интересно, създателите обявиха награда от 500 евро за първата двойка, която се запознае в сайта и вдигне сватба.

„Играчите на бинго са добри любовници и най-важното – много страстни натури, лоялни и горди – качества, които са добра база за една стабилна връзка“, сподели говорителят на BingoDate.com.

А ето и още няколко причини да излизате с тези хазартни типажи:

Те са страстни

Хората, които залагат, го правят с ентусиазъм и страст, която проявяват не само в игралната зала, а и в живота, тъй като не обичат да пропускат възможности и поемат рискове.

Лоялни са

Ако те наистина държат на нещо/някого не се отказват и са готови да се борят за него. В хазартните игри човек печели и губи, но страстните играчи така и не се отказват.

Социални са

В бинго залите е пълно с групички, които умеят да се забавляват. Хората, които залагат, ходят там не само с идеята да спечелят, а и заради социалния аспект.

Не се страхуват от рискове

А това значи, че обичат и да експериментират. С такъв човек никога няма да ви е скучно!

Обичат да се забавляват

Голяма част от играчите на бинго са бохеми по душа. Те харесват шумните компании, адреналина, оценяват приятната компания и обичат да са обградени от весели хора.

Спонтанни са

Бингото е игра, която не може да бъде предвидена. Хората, които я играят, са наясно с това и по натура са доста спонтанни и отворени към изненади.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари