IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как флиртуват жените според зодията си?

3 юли 2016 13 30

Дамите от 12-те зодиакални знака си имат различен подход

Снимка:outnow.ch

Снимка:outnow.ch

За някои жени флиртът е нещо супер естествено, почти като дишането и те го владеят до съвършенство. На други дами просто не им е присъщо да бъдат кокетки и флиртът за тях е истинско мъчение.

Може да разберете дали на една жена ѝ е лесно да флиртува, или пък ѝ коства усилия и на база на нейната зодия.

Ето и как флиртуват представителките на различните зодиакални знаци:

Овен

Тези дами са доста смели и настъпателни, когато става дума за флирт. Те нямат проблеми с това някой мъж да им купи питие и да ги заговори, защото знаят как да му кажат, ако започне да прекалява. Тяхната печеливша техника по отношение на флирта е именно, че са много искрени и отворени.

Телец

Тези дами обичат старомодния флирт и очакват такъв подход от мъжете, тоест те не правят първата крачка. Те са чаровни, имат класа и знаят как да използват своето очарование по предназначение. Жените Телец също така умеят да поставят граници.

Близнаци

Тези дами са истински флиртаджийки – те са общителни, закачливи, много остроумни и приветливи като цяло. Те много бързо скъсяват дистанцията с мъжете – буквално веднага, но го правят с всички, така че за мъжа е трудно да разбере доколко тази жена го харесва.

Рак

Дамите от тази зодия са добри слушателки, но по-скоро рядко завързват случаен, непринуден разговор. Те са магнетични и действат най-вече с поглед и усмивка, когато искат да флиртуват. Те са срамежливи и могат да си тръгнат в разгара на флирта.

Лъв

Тези дами имат голямо его и обичат комплиментите, но също така са склонни да ги раздават щедро по време на флирт. Те лесно стават център на внимание, защото са харизматични и шумни. Именно в това се крие тяхната техника за флирт – трудно можете да игнорирате такава жена.

Дева

Дамите от тази зодия обичат да дават смесени сигнали. Те знаят как да покажат на мъжа, че се интересуват от него, но той трудно може да разбере дали тази жена просто си търси компания за забавление или се оглежда за сериозно гадже. Жените Дева определено могат да объркат мъжа.

Везни

Везните са богините на умелия флирт. Тези фини, красиви жени знаят как да управляват своите чар, прелести и сексапил. Те по-скоро изчакват мъжът да направи първата крачка, след което го омагьосват за нула време.

Скорпион

Тези дами изглеждат много палави и очарователни, но всъщност са доста чувствителни и не са склонни да флиртуват с всеки „само за спорта“. Те го правят само с мъж, към когото наистина имат интерес и инстинктивно знаят, че той също ги харесва.

Стрелец

Тези щури, диви жени обичат предизвикателствата. Те са много весели и емоционални, но сякаш не осъзнават кога точно трябва да флиртуват и кога това не си струва. Те са склонни да полагат усилия да очароват мъж, който няма интерес към тях и обратното.

Козирог

Жените от този знак са семпли, не обичат драмата и се държат естествено. Ако те си харесат даден мъж, ще намерят начин да му го покажат. Също така, те са професионалистки във воденето на интелигентни, завладяващи разговори и с тях никога мъжът не се чувства неудобно.

Водолей

Дамите от зодия Водолей имат уникално чувство за хумор, което очарова всички мъже около тях. Флиртът за тях е нещо естествено, но те са и доста придирчиви по отношение на това кой точно мъж искат да очароват. Те определено имат класа!

Риби

Жените Риби са срамежливи и скромни. Те рядко се впускат във флирт, но когато го направят са невероятни, именно защото имат богато въображение и са изненадващи. Такава жена естествено интригува мъжете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари