IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

16 знака, че излизате с непораснало дете

14 август 2016 15 15

Дали има смисъл да си губите времето с незрял мъж?

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Има мъже, които вечно остават на 15-годишния си акъл, дори след като минат 40-те и 50-те.

Тези мъже може и да нямат акне и отдавна,  да не се обличат със скъсани дънки и кецове, да изглеждат отговорни на пръв поглед, но да продължават да се държат незряло в повечето аспекти на живота си.

Мъжете от вида непораснали деца, са много забавни, чаровни и готини, но имат и куп отрицателни черти, които в крайна сметка разочароват жените в живота им.

Ето и 16 знака, че си имате работа с незрял мъж:

1. Той ви  е свалял агресивно.

Мъжете, които преследват обекта на интереса си, твърде настъпателно, не са дораснали за сериозни, зрели отношения. Този тип свалка е по-характерна за тийнейджърите.

2. Той се престарава с жестовете.

Ако все пак склоните да излезете с агресивния сваляч, а той започне да се чуди с какво да ви впечатли – води ви по скъпи ресторанти, прави ви куп изненади, затрупва ви с цветя и подаръци, организира ви веднага извънградско „приключение" и т.н., този мъж определено се държи като ентусиазирано дете.

3. Той буквално е обсебен от приятелите си.

Мъж, който и след средата на 30-те продължава да излиза в големи мъжки компании и то редовно, не може да мине за много зрял.

4. Той никога не е имал сериозна връзка.

Ако приятелят ви наближава (или минава) 30-те и вие сте първото му по-сериозно гадже, той или е много задръстен, или има проблеми с обвързването и поемането на отговорности.

5. Той иска да се грижите за него.

Никога не се съгласявайте гаджето ви да ви третира като своя майка, а не като  приятелка!

6. Той се напива и прави глупости.

Ако вашият приятел редовно се държи като отвързан – организира купони, напива се, прави глупости, ругае, издава физиологични звуци и т.н., може би просто е едно непораснало дете.

7. Той никога няма планове.

Мъж, който е в зряла възраст, но никога не следва планове, определено е подозрителен. Шансовете ви за стабилен живот с такъв човек не са много големи.

8.  Той все още живее с родителите си.

Ако той наближава 30-те, но все още си живее при мама и татко, това може и да не се промени в скоро време.

9. Той очаква да си делите сметката.

Мъж, който предпочита евтините заведения и дестинации и очаква от вас да плащате или да си делите сметката, определено не е дорасъл за сериозни отношения.

10. Той не ви представя за своя приятелка или гадже.

Ако този мъж смята, че двамата с него просто се мотаете заедно, а не че излизате по срещи или че имате връзка, то той определено не е навлязъл в света на възрастните все още.

11. Той не спазва обещанията си. 

Ако вашият приятел казва едно, а прави съвсем друго, той определено не е човек, на когото ще можете да се доверите в дългосрочен план.

12. Той е брутално откровен.

Ако този мъж е готов да ви засегне като например ви каже, че роклята ви не струва, че новата ви прическа не ви отива и т.н., той или е груб и невъзпитан или е супер незрял.

13. Той никога не разбира, защо сте му ядосана.

Ако вашият приятел редовно ви изкарва извън релси, но така и не осъзнава защо му се ядосвате, проблемът може да е именно в неговата безотговорност.

14. Той прекарва голямата част от времето си в…игри

Мъж, който се застоява твърде много пред Плейстейшъна или играе на компютърни игри, определено има неизживяно детство.

15. Той не излиза от чата.

Ако вашият приятел постоянно пише глупави съобщения в групови разговори с негови приятели, той явно не е преодолял училищната възраст като умствено развитие. Особено ако използва жаргон, характерен за деца в пубертета.

16. Той е безотговорен

Не само към вас и връзката ви, но и към себе си, бъдещето и живота си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Омръзна ми от драска ( преди 7 години )
Те цялата статия трябва да коригират....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
... ( преди 7 години )
Ама веднага коригираха "Той високи петици ви за ***" ... хаха къде отиде?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
What? ( преди 7 години )
Тази глупост в 16 епизода наръчник за "държанки" ли трябва да е?1. Щом се е получила тая свалка мъжа ли трябва да е детето че е бил агресивен в нея, или жената че му се е вързала. Или пък и двамата?2 . Освен че е противоречие с номер 9, още не съм чувал жена да се оплаква от много жестове. Виж за злобни емациПатки нямам данни.3. Ако излиза редовно в големи женски компании сигурно няма да е проблем?4. На базата че в миналото не е искал да се обвързва или е попадал на въртиопашки ще си съставяш мнение за някой че не е сериозен? Сериозно?5. Ако няма да се грижите един за друг каква е цялата идея на "връзката". За секс хората са измислили ***, за разговори - приятели. 6. Това не е признак че е непораснало дете, а просто че си е чиста проба ***. Но като на някои жени им е фикс идея да поправят счупеното, да си чупят главите. Тяхно право си е. 7. Плана да се напием в петък/съботе вечер брои ли се?8. Проблема в тая ситуация е не къде живееш, а с чии пари живееш. Това малко кухи *** го осъзнават ама пак - техен си проблем. Интересно кой е по-отговорен човек, тоя който на 30 си плаща сметките че и помага на майка си и баща си(да тука условията често го изискват), или пишлигара на 30 дето не е работил и година в живота си и живее на издръжката на мама и тати?9. Значи ако е преминало времето на "свалката" къде е идеята той да плаща за всичко? Ако ще трябва да го прави има едни жени, викат им компаньонки, все по-често срещани вече. Поне си знаят че нямат право после да му опяват за каквото и да е. 10. Отново, това не е признак че не е пораснал. Просто значи че за момента е ОК да му топлите леглото, но пък със сигурност няма "сериозни" намерения. 11. Единственото смислено нещо сигурно в целия текст.12. Не само жени, принципно хората имащи проблем с истината е добре да имат редовни посещения при психолог. Не е нормално да си ходещо гюле и да искаш да ти говорят колко си красива и секси. Или пък като в примера да си с грозна рокля и да ти говорят колко добре ти стои. 13. Не проблема не е в неговата безотговорност. Проблема е в това че не си му казала какво те ядосва. Ако си го направила поне няколко пъти и той продължава вече може да мине за безотговорност. Но ако чакаш да чете мисли - чакай си.14. И евентуалното неизживяно детство с компютърните игри пречи на кое точно? Ако му е приоритет пред по-важни неща си е съвсем друг въпрос. 15. То с тия телефони, вайбъри и фейсбуци не знам кой ще мине за излезъл от пубертета по подобна логика. 16. Безотговорния човек не е непораснало дете. Той просто си е безотговорен. Има достатъчно много безотговорни пенсионери за пример.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Смях в залата ( преди 7 години )
"Той високи петици ви за ***."!? Добре де, google translate - няма лошо, висчки знаем, че го ползвате. Но поне един диагонален прочит на резултата не е излишен.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар