IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как се държи той на среща според зодията му (1 част)

5 септември 2016 13 30

Очаквайте следното...

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Слепите срещи и излизането с нов потенциален партньор са изпълнени с напрежение и притеснения. Какъв е той? Ами ако кажете нещо, с което да го обидите? Дали ще иска да вечеряте или ще ви изведе на разходка? Дали ще се смее на шегите ви или ще бъде дистанциран?

Съвсем нормално е в главата ви да се въртят хиляди мисли и наред с вълнението, да изпитвате някои притеснения. Затова по-добре е да се подготвите предварително. И дори да не вярвате в зодиите, не е лошо да се информирате за неговата и да прочетете малко какво може да очаквате.
Заредете се с положителни емоции и мисли и отворете ума си.

Ето и какви са мъжете на среща според техния зодиакален знак:

Овен (21 март – 19 април)

Овните са силно непредвидими – в един момент са супер ентусиазирани, а в следващия дистанцирани. Състезателни по натура, те може да искат да релаксирате на дивана или спонтанно да ви замъкнат да катерите някоя планина. Те са импулсивни, така че ако вие сте човек на плановете, се пригответе за доста изненади.

Овенът обича контрола, затова очаквайте да води. Той има темперамент, ала не го следвайте сляпо и ако не сте ок с неговото поведение или предложения, по-добре си кажете.

Телец (20 април – 20 май)

Рогато животно и то не без причина. Телците са твърдоглави, но може да разчитате на тях. Те обичат да демонстрират чувствата си и ако му допадате, ще иска постоянно да ви докосва.

Телецът се нуждае от лоялен и уверен партньор, който обича активностите на открито. Той харесва жени , които умеят да готвят и цени дълбоко жестовете, които ще направите за него.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Представителите на този знак обичат да са в центъра на вниманието, леко самовлюбени, те живеят в свой свят, който обаче е много увлекателен. Близнакът има всестранни интерес и с него ще ви е забавно. Може често да скача от тема в тема или рязко да сменя посоката на срещата ви.
Той не обича да бъде сам, така че не се изненадвайте ако в даден момент се озовете с куп негови приятели или постоянно е на телефона, защото някой го търси.

Рак (21 юни – 22 юли)

Раците са домошари, така че той няма да има против срещата ви да бъде в домашна обстановка и пред телевизора. Този зодиакален знак е много сензитивен и емоционален. Често е пуснал гарда си и гледа леко песимистично на живота, но когато се отпусне с вас, това ще се промени.
Ако го запознаете с други хора, вероятно ще бъде резервиран и срамежлив в началото, ала ако ги хареса, ще направи всичко , за да им помогне и да се чувстват комфортно.
Бъдете честни с Рака, той лесно съзира лъжите и за него те са нещо непростимо.

Лъв (23 юли – 22 август)

Ще ви бъде трудно да устоите на чара на Лъва. Той е не само изявен лидер, но и инициативен, самоуверен и властен. Представителите на знака са доста креативни и страстни натури, ала неговата самовлюбеност може и да ви подразни

Лъвовете обичат лукса, така че очаквайте да ви заведе на някое изискано място. Ще очаква да му обръщате много внимание и да го гледате в очите. Добрата новина е, че той може да бъде „трениран”! Така че ако смятате да имате връзка с Лъв, още от началото деликатно му дайте да разбере кога прекрачва някои граници.

Дева (23 август – 22 септември)

Мъжът Дева на пръв поглед изглежда срамежлив, но не се тревожете, той по-скоро изследва средата около себе си. Той е лоялен, обича външните активности, но може и спокойно да прекара една по-тиха вечер у дома.

Девите са прецизни и детайлно ориентирани. Обичат да изследват и запомнят всичко. Работохолици са. 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари