IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Защо не можете да си хванете сериозно гадже?

27 ноември 2016 16 15

Обяснение в едно изречение

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Ако се чудите защо любовта все ви подминава, а годините си минават, може би причината е у вас. Възможно е вие самите да пропъждате с поведението си потенциалните си партньори. Ето и каква може да е вероятната причина в едно изречение, въз основа на вашата зодия:

Овен:

Вие сте много по-буен и темпераментен, от първоначалните впечатления на потенциалния си партньор, и бързо го сплашвате с поведението си.

Телец:

В началото го играете свестен, щедър и готин партньор, но бързо си показвате рогата и става ясно, че очаквате половинката ви да ви играе по свирката.

Близнаци:

Вие сте толкова нервен и изпълнен със съмнение в себе си и в своя партньор, че той/тя обикновено е принуден да сложи край на връзката ви, преди вие самите да го направите.

Рак:

Вие сте супер настъпателен и обсебващ партньор още от самото начало на връзката и постоянно подлагате на различни разпити любимия, прикривайки своите комплекси, а това е трудно за издържане.

Лъв:

Вие сте човек, който е супер самодоволен и самодостатъчен и вашият партньор постепенно за почва да си мисли, че е излишна персона в живота ви.

Дева:

Вие сте твърде критичен както към себе си, така и към човека, в когото сте влюбени и така го потискате и отблъсквате малко по малко.

Везни:

Вие постоянно се самосъжалявате и сте убедени, че в света има висш замисъл другите да ви направят нещастни, а това е трудно за преглъщане дори от човек, който иначе ви обича.

Скорпион:

Вие се опитвате да скриете истинската си същност от своя партньор и той просто не може да бъде спокоен с вас, нито да ви се довери и/или посвети.

Стрелец:

Вие сте царят на празните обещания и изграждането на въздушни кули, и постепенно партньорът ви започва да усеща, че не може да разчита на вас за сериозни неща.

Козирог:

Вие се държите прекалено педантично и контролиращо с партньора си и го мъмрите за най-малките неща, а той започва да се чувства като гузен, провинил се ученик и започва да негодува.

Водолей:

Вие сте склонни да затваряте сърцето си и да се преструвате, че не сте влюбени в половинката си, вместо да разкриете какво чувствате наистина, а този ваш страх всъщност кара партньора ви да си тръгне.

Риби:

Вие винаги искате още и още от вашия партньор и той в даден момент започва да се чувства неадекватно, тъй като не може да отговори на всичките ви очаквания и да ви направи щастлив.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари