IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 знака, че връзката ви е обречена

4 декември 2016 16 15

Май е време да теглите чертата

Снимка: Istock

Снимка: Istock

В началото всичко изглежда чудесно – той е мил, винаги на разположение, обожава ви, иска да ви угоди по всякакъв начин и сексът е невероятен. Когато обаче и двамата се почувствате удобно във връзката си и прехвърчащите феромони значително намалеят, започвате да забелязвате, че не всичко е „шампанско и рози“. Казано по друг начин, връзката ви забива в една рутинна посока и ако не направите нещо по темата, може да „умре“. Дали не сте изпуснали момента?

Ето няколко издайнически знака, че е време да спрете да се носите по течението и да се надявате нещата да бъдат като в началото. Слагайте край и продължете напред!

1. Той никога не е наличен

Планирали сте вечеря, но в последния момент отлага по работа. Трябваше да отидете на гости у вашите, но той някак си е „забравил“ и си е организирал ВАЖНА мъжка вечер, която няма как да пропусне. Прекарвате все по-малко време двамата и социалният ви живот като двойка вече е несъществуващ.

За капак дори уикендите не е на линия, за да ви помогне с пазара, поправката на дома и други битови дейности, които изискват мъжка сила. Със или без него – все тая, така или иначе никога не е на линия!

2. Доверието помежду ви изчезва

Ако вече се замисляте по два пъти, когато ви иска пари за нещо, представя ви новата си колежка/приятелка от фитнеса или ви пита по няколко пъти кога ще се приберете тази вечер, май е време да разделите пътищата си. Очевидно доверието помежду ви се е изпарило. А без доверие, няма стабилна връзка.

3. Скандал, скандал и пак скандал!

Запитайте се колко често се карате? Ако прекарвате повече време в спорове и скандали, отколкото да се наслаждавате на компанията си, очевидно имате сериозни проблеми, които само се задълбочават във времето. Може да пробвате консултации при някой „лайф коуч“ или експерт по връзки, но вероятно ако предложите идеята, тя ще стане повод за поредната драма.

4. Изневярата изглежда все по-примамлива

Замисляте ли се да изневерите на половинката си? Ако тази мисъл се прокрадва все по-често в главата ви и дори не изпитвате и капчица вина, а даже ентусиазмът ви се усилва, сложете край на връзката си. Очевидно в нея липсва не само химията и страстта, а и уважението, лоялността и обичта.

5. Не виждате общо бъдеще с него

Ако се замислите над връзката си, вече не гледате на нея като на нещо сериозно, а като на преходна афера, която скоро ще приключи. Очевидно дори самата вие не се виждате с този човек в близко бъдеще, така че защо си губите времето?

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари