IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 гряха спрямо партньора, които извършихте през 2016

3 януари 2017 15 20

Тази година едва ли ще ви бъдат простени

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Краят на годината и началото на новата е време за равносметки. Може да сте били истински ангел, но безгрешни хора няма. А често сме най-резки и лоши на моменти с най-близките си хора. Ето и кои са греховете, които вероятно сте извършили през 2016 спрямо партньора си (да се надяваме не всички 7):

1. Разказвате личния и дори интимния си живот на други хора, без знанието на партньора

Няма лошо да споменете нещо на най-добрата си приятелка, сестра си или дори майка си, но другото е неприемливо. Не става въпрос само за вас, а и за друг човек и затова не е редно да излагате на показ неговия живот.

2. Изневяра

Има моменти на неразбирателство, в които се дистанцирате с половинката, но изневярата не е решение и не може да бъде оправдана.

3. Подминавате проблемите

Най-лошото нещо, което един човек във връзка може да причини на партньора си, е да игнорира проблемите и да заспива до него спокойно след скандал. Проблемът не се решава сам, а с дните става все по-зле.

4. Сексът по принуда не е изнасилване, но не трябва да се случва

И все пак много жени признават, че го правят в даден момент с партньора си не защото имат желание, а защото той настоява и ги „изнудва емоционално“.

5. Налагате волята си

Контролът е хубаво нещо, но във връзка трябва да се съобразявате и с мнението и желанията на партньора, а не да налагате своите собствени и да контролирате всяко негово действие.

6. Натяквате за минали грешки

За да има връзката ви бъдеще и през тази година, трябва да сте коментирали проблемите си, да сте намерили решение, да сте простили грешките. Ако и при най-малкото напрежение вкарвате миналите си проблеми в разговора и то натяквайки на половинката какво и как е направил/а, рискувате да го/я загубите като събеседник в спора и той да остане нерешен, което неминуемо ще се отрази на отношенията ви.

7. Отказвате да се промените

Връзката идва с много промени и двамата участници в нея трябва да направят компромиси. В случай че вие отказвате да ги направите и настоявате всичко да става така, че да ви е удобно на вас, сте в голям грях спрямо партньора и ще е изненадващо, ако досега не ви е напуснал/а.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари