IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10-те важни неща, ако излизате с фитнес мацка

13 май 2017 15 15

Тази „порода“ има своите особености

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стегнатите спортни мацки по опънати потничета и къси впити шорти са адски секси. Те ни заливат в мрежата отвсякъде и едва ли има мъж, който не би се възхитил и пофантазирал за „нейното“ тяло. Едно е обаче да гледаш такава жена на картинка или в залата, друго да ти бъде гадже. Второто изисква сериозна ментална подготовка.

Какво трябва да имате предвид, ако излизате с фитнес маниачка:

1. Тя е като тиктакаща бомба

За да е във форма, тя постоянно гладува или е на режим, което означава, че е гладна и нервна. Може да избухне от най-малкото нещо. И все пак може да си спестите изригването на вулкана, ако носите в себе си кисело мляко или протеинов бар. Когато звярът се събуди, го укротете със залъгалки.

2. Не, тя не може да пропусне тренировка

Затова изобщо не го предлагайте! Фитнес маниачките са фанатици на тема тренировки, така че тя е склонна да закъснее за официалната вечеря с вашите, но не и да изпусне часа си в залата. Не спорете, а просто съобразете плановете си с нейния спортен режим. Ще стане на нейното!

3. Тя е като „шейпшифтър“

Може да имате чувството, че се събуждате до чуждо тяло всяка седмица. Промените във физиката няма да спрат, тъй като тя никога няма да е доволна с резултата и ще иска „недостижимото“ съвършенство. Ще се изненадате на какви места женското тяло може да образува мускули.

4. Не я насилвайте да яде

И тя има своя „чийт дей“ – денят, в който може да изневери на режима си. И все пак не я насилвайте в него да се тъпче с дюнери, пици, палачинки и какво ли не. Пак няма да е доволна, а след това ще ви кълне цялата седмица, че е качила 0,00001 мг подкожна мазнина.

5. Често ще е уморена и няма да ѝ се излиза

Цял ден на работа, а после няколко часа във фитнеса – тя е фурия, но не е машина. Затова се пригответе да чувате често: „Хайде да си останем у дома!“ или „Излез сам, уморена съм!“. Конфронтацията не е добро решение, тя ще избере тренировките.

6. Ще иска да ѝ правите много селфита, не се смейте!

Фитнес манията върви ръка за ръка с нарцисизма. А и фанатиците на тема тренировки постоянно мерят прогреса си с кадри, така че ще се наложи да влезете в ролята на фотограф и то почти всеки ден. И не ѝ казвайте, че позира по един и същи начин или че вече има такава снимка! Тя веднага ще открие 10-те разлики и може да ви обяви за „луд“, че не ги забелязвате.

7. Хладилникът ще е пълен с кутийки храна

Примирете се, бирата ще стои на балкона! В неделя започва разпределянето на порциите за другата седмица и не се изненадвайте, че хладилникът ви ще заприлича на рафт в хранителен магазин.

8. Шишенца и кутийки ще изскачат от всеки ъгъл

В колата, в мокрото помещение, в спалнята, в сака, дори в прането! Тя е на режим все пак и не се разделя с храната и за секунда. Въоръжете се с търпение, не ви кара да ги миете, нали?

9. Тя ще има претенции за ресторантите

Тъй като е на специален режим, за нея е важно, когато се храни навън, да има богат избор на немазна, „чиста“ храна, богата на протеини и бавни растителни въглехидрати и мазнини. Затова не се учудвайте, ако прояви претенции за ресторанта.

10. И все пак може да сте спокойни, защото...

... сте попаднали на една посветена, лоялна, дисциплинирана и страстна в преследването на целите си жена. Такава е в залата и в името на крайната си цел да изглежда добре и да бъде здрава и силна, такава е и в живота.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари