Прекъсването на една връзка може да е трудно, но понякога е правилното нещо. Компромисите са до време и когато чашата прелее, тя просто му показва вратата.

Вижте кои са най-често срещаните причини, заради които жените късат с половинките си:

1. „Не искам да съм бавачка“

Незрялостта може да съсипе една връзка много бързо. Доста жени се оплакват, че трябва да се разправят с „непораснали деца“, вместо с мъже. И дори да са готови да станат майки, коя жена иска да гледа у дома допълнително дете?

2. „Ти се промени“

Сред топпричините е и тази. Като цяло промяната не се счита за нещо негативно, но в личен план, когато визията на двама ви се разминава, тя е проблем и повод за раздяла.

3. „Не съм ти приоритет“

Когато той по-често не вдига, не връща обаждания, отменя планирани срещи в последния момент и забравя важни събития – тя вече не е сред приоритетите му и това определено не я кара да се чувства обичана и специална. Съответно реакцията ѝ е да си намери човек, който я кара да се чувства така.

4. „Не можеш да ме заведеш дори на една почивка“

Стари като света, парите са в основата на много неща. И на връзките. Жените искат до себе си човек с когото да се чувстват сигурно дори финансово. И когато той не може да им осигури и елементарни неща, тръгват на лов за по-добра опция.

5. „Вониш“

Човешкият аромат може да бъде афродизиак или отблъскващ. Ако той постоянно мирише на употребени дрехи, алкохол, цигари, пот, застояло... или пък дъхът му може да умъртви и вол, съвместните отношения са тотално немислими. Сексът дори не подлежи на коментар.

6. „Искам да си до мен“

Връзката от дистанция е трудно нещо. Скайп и Вайбър може да свършат работа за известно време, но в даден момент физическата липса на любимия човек се оказва пагубна за отношенията.

7. „Какъв готин приятел си имаш“

Да бъдем честни: визията е важна за жените. И ако той е най-невзрачния в компанията, тя лесно ще се огледа в приятелите му и ще си заплюе някой от тях.

8. „Родителите ми не го харесват“

Трудно е да си постоянен буфер между родителите и гаджето. Прекалено много стрес и напрежение, кому е нужно това?

9. „Искам оргазъм!“

Лошият секс е в топ 5 на причините за раздяла. Ако един мъж не може да задоволи половинката си, по-добре сам да си стегне багажа.

10. „Не съм влюбена в теб“

И горчивата истина – когато меденият месец приключи и химията изчезне, тя разбира, че вече не го иска до себе си.