IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Странните причини защо мъжете изневеряват

7 януари 2018 16 15

Въпреки че ви обичат

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Всеки мъж кръшка. Това изглежда е всеобщото разбиране за мъжката природа. Половинката ви се прибира късно у дома с думите „Трябваше да работя“ или пък хващате партньора си да гледа бедрата на друга жена... всичко това ли приемате за изневяра?

Да, мъжете изневеряват, но не всички. Жените също го правят. И причините не са, че не обичат половинката си. Странно, но някои го правят именно заради тази любов.

Ето и някои по-нестандартни причини за изневяра:

1. Някои мамят, за да спасят брака си

Хората автоматично предполагат, че мъжът изневерява, защото не е щастлив в брака си. Изследване на университета Рътджърс разкрива, че 56 % от неверниците твърдят, че бракът им е щастлив. Даже са убедени, че не биха допуснали нищо да заплаши брака им.

Повечето представители на силния пол не могат да разрешат истинските проблеми във връзката си, затова предпочитат да задоволят нагона си навън и да бъдат по-спокойни и толерантни у дома, след като е имало къде да освободят напрежението.

2. Липсва им дисциплина, но обичат съпругите си

Маменето няма нищо общо с любовта. И всичко общо с дисциплината. Не любовта стимулира желанието за плътска консумация, а очите и докосването. Трябва сериозна самодисциплина у мъжа, за да устои на изкушенията около него. Особено ако и те му подават сигнали.

3. Много мъже кръшкат, защото са сексуално активни

Голям процент от господата вярват, че докато задоволяват съпругите си и ги правят щастливи няма значение дали кръшкат или не, тъй като това тяхно поведение е тайна и не застрашава брака им.

4. Свръхсексуалност

При някои желанието за секс е доста голямо и техните половинки нерядко се оплакват или не могат да смогнат. Освен това мъжът не желае да се чувства уязвим и да дава власт на половинката си да използва тази негова свръхсексуалност за свои цели, затова си помага и в извънбрачното ложе.

5. Силна самоувереност

Понякога те го правят, само защото могат. И защото знаят, че партньорките им в случая са безсилни да направят каквото и да било (най-често, защото са зависими от мъжете си).

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

shrek ( преди 6 години )
Защо няма име на автора под статията, та да
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар