IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 безценни съвета за връзките от Кристен Бел

9 април 2018 15 15

Как да запазите щастието си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Повечето звездни връзки се разпадат сравнително бързо. Но има двойки под прожекторите, които могат да послужат за пример и да ни научат на нещо. Все пак те са се развили и са устояли в тежките условия на славата, което означава, че методите на съпрузите да преминат тези изпитания са наистина работещи.

Една от тези популярни семейни двойки е на Кристен Бел и Дакс Шепард, които са заедно повече от 10 години. Актрисата реши да сподели мъдростта си относно семейния си живот в Инстаграм по молба на фен, като пусна листче с ръкописни съвети затова как поддържа отношенията си здравословни толкова години.

„Написах нещо поздравително, но после си казах: „Кристен, почакай! Ти си стара омъжена жена, нямаш ли някоя мъдрост да споделиш?“ След като приключиш си дадох сметка, че на практика това са реалните съвети, които ми помагат да имам пълноценно партньорство и здравословна връзка с Дакс. За нас работи, така че заповядайте“:

1. Уязвимостта винаги създава връзка и интимност. Бъдете уязвими един от друг.

2. След 10 години, когато допаминът изчезне, не забравяйте: Животът е като влакче на ужасите и е привилегия да минаваш през него с партньор.

3. Взимайте си почивка един от друг. Това ще направи брака ви по-здрав.

4. Да обичаш някого въпреки неговите грешки, провали или дефекти в характера е най-могъщата любов, която може да изпитвате.

5. Радвайте се на това, което прави другия щастлив и му позволете да има лични интереси.

6. Знайте, че всеки прави най-доброто с това, с което разполага. Така че си вземете по-голяма кутия с емоционални инструменти, за да оправите проблемите си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари