IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тя ви отхвърля постоянно, къде грешите?

30 август 2018 14 40

С нова тактика може и да пожънете успех

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Обсипвате я с внимание, изслушвате я, готов сте да изпълните всичките й прищявки и въпреки всичко тя продължава да ви отхвърля любовта ви. Ето и къде грешите:

1. На нейно разположение сте 24/7

Пише ви sms в 3 през нощта – отговаряте й веднага. Звъни в неделя, че и трябва спешно превоз за след 30 мин – след 15 сте пред тях. На практика вие сте се превърнал в неин слуга и я обслужвате 24/7 и то без да ви дава нищо в замяна. Защо тогава изобщо да ви става гадже, като така или иначе и без да е обвързвана с вас, вие правите всичко за нея?

Освен това, както мъжете, така и жените обичат малко мистерия, дистанция, която да се борят да скъсяват…вие не сте предизвикателство за нея и не можете да събудите интереса й като мъж.

2.Спрете да я глезите без причина

Романтично е да й пратите цвете или да й направите изненада, но не прекалявайте. Ако всеки ден я изненадвате с някакви жестове, тя вече е привикнала към тях и те се обезценяват.

3.Ограничете сладките приказки

Спрете да я наричате с имена като „мило“ и други обръщения, запазена марка за нейните приятелки. И не я оставяйте да ви продъни ушите и с най-маловажните аспекти от деня й. Отново – тя няма да гледа на вас като на мъж, а като на приятелка.

4.Тя свободна ли е?

Ако обектът на желанията ви е в щастлива връзка как изобщо очаквате да ви забележи? Наскоро е преживяла раздяла? Тогава вероятно вие ще сте просто заместител, за да запълни празнината. Преди да започнете да я ухажвате, проверете дали е емоционално свободна.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари