IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 характеристики на НЕперспективния мъж

21 юли 2018 15 15

Как да разберете още в първите три срещи дали мъжът има потенциал

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Британската секс експертка Трейси Кокс разкрива как една жена може да разпознае в рамките на трите си първи срещи с даден мъж, дали той е переспективен и има ли смисъл да инвестира време и надежди в отношенията си с него.

Много дами излизат нещастни и разочаровнани от дълги, безсмислени връзки, които само са им изгубили времето.

Именно затова Трейси Кокс споделя кои са предупредителните знаци, за които трябва да сте нащрек още от самото начало. Само е необходимо внимателно да наблюдавате и изслушвате мъжът по време на вашите първи три срещи.

Повечето мъже се държат перфектно в началния период на връзката, но все пак можете да разгадаете дали човекът има дълбоко вкоренени проблеми, които могат да осуетят и вашето щастие.

Ето и 7-те предупредителни знаци, които показват, че вашият привидно съвършен принц, ще се превърне в бедствие в бъдеще:

1.Твърде много драма в началото означава… несъвместимост

Ако още в началото на отношенията ви този мъж показва признаци на ревност, желание да ви притежава, ако се държи необичайно натрапчиво, обесбва ви, спори с вас и т.н., то всичко това може да се влоши с времето. Страстните връзки са вълнуващи, но обикновено вървят ръка за ръка с постоянни скандали и трудна комуникации.

2.Мъжът има проблем с бившата си

Ако даден мъж ви изглежда доста обещаващ в началото, но започне да злослови за бившата си приятелка, или не я е преживял още, или е гадняр, който прехвърля цялата отговорност за краха на предишните си отношения на експоловинката си. Колкото по-осъдително се държи, толкова по-зле говори това за него.

3.Той е неорганизиран

Внимавайте, ако мъжът не идва на време на срещите ви, ако все нещо е забравил да свърши, ако изглежда разсеян – може да е човек, който е щастлив да живее в хаос.

4.Мъжът има проблеми с мама

Много добра идея е да попитате вашият нов любим за семейните му отношения още в началото на вашата връзка. Задайте невинния върпос: "Разкажи ми за твоето семейство, за родителите си, имаш ли братя и сестри и т.н.?" Реакцията на мъжа ще ви разкрие много неща, които трябва да знаете. Ако той говори топло за близките си, това е добре, но ако говори с отвращение – бъдете нащрек.

5.Той е работохолик

Ако вашият нов любим е отменил или преместил среща с вас заради работата си, подгответе се да заемате второ място в живота му. Ако и вие самата сте амбициозна и заета с кариерата си, това може и да не е проблем за вас. Но все пак всяка за връзка трябва да се полагат усилия, да се инвестира време в нея иначе взаимоотношенията няма да процъфтяват особено...

6.Той се опитва да ви контролира

Ако вашият нов любим държи все той да планира къде да се срещате и какво да правите, без да се консултира с вашето мнение, трябва да си имате едно наум. Не е добре нещата между вас да се случват само според неговия план и особено внимавайте, ако той се изнервя ако нещо не стане според този план. Това значи, че той е твърде контролиращ човек и вместо партньор у дома, ще си имате шеф.

7.Мъжът още в началото на връзката ви има парични проблеми

Обърнете внимание, ако мъжът още при първите ви няколко срещи ви намекне, че има интерес към хазартните игри. Ако той ви сподели, че има заеми , кредити и т.н., които се чуди как да погасява, то това често е неразрешим проблем, който ще ви се отрази много негативно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )