IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Искате среща с жена? Спрете да пушите!

20 октомври 2018 15 15

Оказва се, че жените си падат по непушачи

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Ако това, че тютюнопушенето е категорично вредно за здравето ви не е достатъчна причина да се откажете от този навик, то увеличеният шанс за срещи е добра мотивация. Скорошно проучване разкрива, че дамите си падат по непушачи.

Изследването

В изследването, поръчано от Inogen (компания, снабдяваща с кислород), са взели участие 1000 души. Те са били разпитвани за неща, свързани с цигарите (електронни и реални). Участниците са били на възраст между 18 и 76 години, 57 % от тях са били непушачи, 24,3 % са били пушачи и 18,7 % са използвали електронни цигари.

Резултатите показват, че нежният пол определено си пада повече по мъже, които не употребяват тютюневи изделия. 70 % от жените участнички са споделили, че не харесват господа, които пушат, а 56 % откровено са признали, че не биха излизали с пушач. Пушенето е демоде не само сред жените!

Мъжете също го определят като нещо непривлекателно. 46 % от тях споделят, че не биха излизали с дама, която употребява цигари, а 65 % класифицират тютюнопушенето като нещо непривлекателно.

Участниците специално са били разпитвани защо не биха излизали с човек, който пуши. Основният им аргумент е пасивното пушене (75 %), на което биха били подложени в подобна ситуация и което би афектирало здравето им. 91 % от запитаните споделят, че миризмата на цигари ги отвращава. Сред останалите причини влизат лош дъх, неприятен „вкус“ при целуване и жълти зъби.

Алтернативата под формата на електронни цигари също не се оказва по-примамлива. 61 % от жените и 48 % от мъжете, участвали в изследването, са категорични, че не биха намерили за по-атрактивен човек, който пуши електронни цигари.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари