IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 зодиакални знака, които поставят секса пред любовта

7 октомври 2018 14 15

Ако търсите обвързване с тях, имайте едно наум

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Когато става въпрос за връзки и секс, всеки зодиакален знак има своите особености и предпочитания. Някои са по-романтични и либидото им се събужда само под грижата на човека, в когото са влюбени. Други пък са истински ненаситници в секса и са склонни да го получават навсякъде и от партньори, с които може да са се запознали току-що.

Скорпион

Представителите на този знак са известни със своята сексуалност. Сексът за тях е повече от физическа нужда и те нямат нищо против да го практикуват с хора, с които нямат емоционална връзка. Скорпионите са доста взискателни в леглото и са склонни дори да скъсат с половинката, ако не ги задоволява, както те очакват.

Стрелец

Стрелците са известни със своя авантюризъм в спалнята и извън нея. Те трудно се обвързват и са склонни да практикуват секс за една нощ. Винаги са жадни за нови изживявания и приключения и за тях сексът до голяма степен е и забавление, поради което не държат да са влюбени, за да го практикуват.

Овен

Хората, родени под този знак се възбуждат лесно. С експлозивния си темперамент те не просто влизат в чести спорове, но и либидото им е като бутон, който се натиска дори с едно докосване на коляното. Високата им сексуалност предполага активен интимен живот дори без да са обвързани сериозно.

Водолей

Водолеите обичат секса и се наслаждават на всяка секунда от него. Те обичат да доминират и да инициират сексуалния контакт. Любовта не е задължително условие, за да имат страхотни интимни изживявания. Те често прибързват със секса и искат да опознаят интимно човека, дори да са се запознали само преди няколко дни.

Лъв

Лъвовете са с висок сексуален апетит и също обичат да доминират в спалнята. Озоват ли се под завивките с обекта на желанията им, те спират да мислят за всичко останало и се фокусират върху получаването и даването на удоволствие.

Телец

Телците също са сред ненаситниците в зодиака. За разлика от други знаци обаче, те не обичат да поемат инициативата в леглото и очакват техният партньор да ги съблазни. Леко мързеливи, но доста сексуални, те не отказват ласки, когато и от когото и да ги получат.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )