Вашата личност разкрива много неща за живота ви. Но знаехте ли, че тя издава и какви са били предишните ви любовници? Вижте сами:

Тази, която угажда на всички

Тези жени обикновено имат доста доминиращи партньори, които все изискват и изискват от тях. Това постепенно ги прави толкова услужливи и готови на всичко, само и само за да задоволят потребностите на другите.

Вечно съмняващата се

Повечето от тези жени са станали толкова мнителни заради предишни партньори, които са им изневерявали или са ги лъгали по друг начин. Оттам те започват да имат проблеми с доверието, което пренасят и в следващите си връзки.

Дивата

Вероятно тя е не само момичето на татко, но и е била нечия „принцеса“. Тези жени обикновено се обграждат с мъже тип „лакеи“, които са готови буквално да им целуват краката и да им угаждат за всичко.

Доминиращата

Този тип жени с доминиращо поведение обикновено са имали един от следните два типа връзки – с прекалено доминиращ партньор или с такъв, който го е било страх от тях. В първия случай жената просто иска да се освободи от „клетката“, която се е оформила край нея и след това не позволява на друг да ѝ налага мнение.

Във втория – тя цял живот е свикнала с послушни и добродушни мъже, които не ѝ противоречат за нищо.

Перфекционист

Тази черта се изгражда и подсилва изключително много при дами, които в миналото си са имали ненадеждни и немарливи партньори. Те е трябвало да бъдат възрастният във връзката и това поражда този изострен перфекционизъм у тях.