IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да поддържаме страстта във връзката?

17 февруари 2019 16 15

Евтини съвети за големи резултати

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Всички искаме партньорът до нас да бъде щастлив. Понякога обаче не е нужно да влагате кански усилия и средства в това. Достатъчно е да бъдете креативни и да го направите с любов.

Моментът на изненада също е важен. Направете го специално и лично!

Добро утро с щастлив край

Мъжете си падат много, ама наистина много по оралните ласки. Можете да се погрижите за него като го събудите с малко ласки, които за него ще приключат с щастлив край. До вечерта той ще е измислил поне 100 начина как да ви се отблагодари подобаващо… с оргазъм.

Карта от бележки

Това изисква подготовка от по-рано. Направете листчета/знаци с указания, които през целия ден да попадат в ръцете му. Поставете знаци в колата, в джобовете на сакото му, в портфейла му, на гърба на телефона му. Всяко трябва да е загадъчно, но да има цел, която да го отвежда на друго „ниво“. А крайната цел? Може да е някакъв подарък, може и да сте вие – гола, в леглото, заобиколена от ароматни свещи и с две чаши за шампанско в ръце.

Секси снимки през целия ден

Ако връзката ви е от години, то вероятно отдавна не сте подгрявали половинката с някакви секси снимки и послания. Ще му дойдат доста неочаквано, но и повдигащи либидото, което е и целта. Като се прибере у дома ще ви се нахвърли още от вратата. А защо не видео?

Честитете му празника със секси видео

Не е нужно да се разсъбличате или вече да сте гола. Сексапилът не е само в голотата. Направете го лично, интимно и много специално. Ще го оцени.

Запазете му билет за невероятно изживяване

Познавате мъжа до себе си по-добре от всеки друг. Ако той мечтае да посети някоя група, да лети с парашут или да направи нещо друго екстремно, сега е моментът да го изненадате. Може да направите изненадата за двама, ако и вас ви влекат подобни неща.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари