IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Търсете си мъж със сестри: 6 предимства

14 март 2019 16 00

Той ще ви разбира по-добре

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Гледали ли сте филма „Какво искат жените“ с участието на Мел Гибсън? А искало ли ви се е да попаднете на мъж, който наистина разбира жените? Това не е толкова трудно, търсете си партньор, който има една или повече сестри. Какви са предимствата?

1. Свикнал е с много женски навици

Като постоянното бърборене, цупенето, клюкаренето… Мъжете са така устроени, че често тези женски черти ги дразнят и се опитват да ги контролират. Ако той обаче е отраснал със сестри край себе си, е имунизиран и не се дразни от това.

2. По-експресивен е

Повечето представители на силния пол не обичат да показват емоциите си. Ако обаче от малък си заобиколен от хора, които са експресивни, се научаваш да показваш тази си страна.

3. Усеща по-добре жените

Казват, че двата пола говорят на различни езици. Сестрите помагат езикът да стане един и той само с поглед може да усети в какво настроение сте. Или кога вашето НЕ е НЕ; кога ДОБРЕ означава – МНОГО ЗЛЕ и кога КАКТО РЕШИШ наистина означава, че жената няма да се меси в избора.

4. Знае как да успокоява

Дамите са чувствителни същества и се разстройват от различни неща. Тогава те не са никак рационални и трябва специален подход, за да бъдат успокоени.

5. Знае как да ги глези и да им прави комплименти

Да поглезиш една жена си е изкуство и не всеки го владее. Както всяко друго нещо, опитът учи най-добре и сестрите са добра основа за „експерименти“. Със сигурност подсъзнателно са му помогнали да овладее това.

6. Знае кои теми да не засяга

Като цяло жените са докачливи на разни теми като килограми, мода, отношения с майка им или приятелки и т. н. И ако един мъж е отраснал с жени край себе си, инстинктивно ще ги избягва или ще маневрира по-уверено между тях, така че да не ви дразни и провокира.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Сестра ( преди 3 години )
Напротив,познавайки сестрите си,използва и манипулира бъдещаъа си жена,защото и знае слабостите и номерата и не минават
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар