IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трябва ли да сте приятелки с бившата му

1 май 2019 15 15

Кога е наложително да пазите добрия тон

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Бившата е дума, която никоя жена не обича. Обикновено тя е свързана с драми и скандали, но в някои редки ситуации може и да не сте на нож с ексизгората на любимия си. Колко близки обаче е „нормално“ да бъдете, имайки предвид, че по един или друг начин делите един и същи мъж...

Здравословните параметри

Би било малко странно да сте първи приятелки, които обсъждат всякакви подробности, особено интимни, с оглед на това, че и двете сте били интимни макар и по различно време с един и същи мъж.

Ако тя е в приятелски отношения с мъжа ви

Когато бившата е в добри, приятелски отношения с вашия мъж, без да прекрачва определени граници, не би било проблем и вие да се държите дружелюбно с нея. На практика тя не се бърка във връзката ви и не се опитва да спечели обратно вашия мъж, така че нямате причина да сте лоша с нея.

Ако са замесени деца

Ако половинката ви и бившата му имат заедно деца, е по-добре да намерите общ език с нея и да се сприятелите под някаква форма. Очевидно тя скоро няма да напусне живота му и вашия също, така че не е нужно да създавате постоянно напрежение, ако се карате с нея. Вашите отношения ще рефлектират върху отношението на децата спрямо вас, а оттам и върху вашата връзка с любимия човек.

Допълнителни условия

Можете да бъдете приятелка с бившата му ако:

– Вашият партньор е напълно окей с това;

– Между вас с нея няма ревност, лоши чувства или състезание;

– Ако наистина я харесвате, а нямате някакви подмолни мотиви като например да търсите допълнителна информация за „общия“ ви мъж.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари