IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво мразят мъжете по време на секс?

7 април 2019 15 15

Проучване се опитва да отговори на този въпрос

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Питали ли сте се какво отблъсква мъжете в леглото? След като наскоро установи какво дразни жените, допитване, направено от в. „Дейли стар“, дава отговор и на този въпрос.

Липса на ентусиазъм или лоша хигиена – определено се намират женски привички, които мъжете не могат да понасят по време на секс.

Допитването сред 2200 читатели на изданието показва, че ако дамата нехае за сексуалните мераци на партньора си, вероятността да го подразни е най-голяма. Липсата на ентусиазъм е посочена като най-отблъскваща от 43 процента от анкетираните мъже.

Лошата хигиена е втората най-дразнеща привичка на жените, която отблъсква 30 процента от мъжете. За 14 процента от представителите на силния пол най-неприятно е неподдържаното срамно окосмяване.

Макар и в не толкова голяма степен другите привички на дамите, които мъжете трудно понасят по време на секс, са приканването да побързат (7 процента) и зяпането в смартфона – 6%.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

xoxo ( преди 4 години )