IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да го спечелите след спор?

5 май 2019 15 15

Споровете при обвързаните са нормални, но не позволявайте да ви разделят

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Споровете между двама души, които са във връзка/брак, са нещо нормално. При някои двойки минават бързо и безболезнено, при други са по-драматични и има период на сближаване след скандала. С приключването на спора, проблемът не минава. И двамата сте афектирани до някаква степен и се чувствате отчуждени. Идва момент на сближаване, който трябва да бъде умело дирижиран, за да не останат лоши чувства след скандала.

Колкото и да обичате един човек, няма как автоматично да забравите думите, които сте си разменили при спор. Ето и какво да предприемете.

Дайте му пространство

Както казахме – и двамата сте афектирани. На него може да му трябва повече време да се „поохлади“. Не го притискайте с излишни обяснения, обещания и извинения.

Коментирайте

Не се правете, че нищо не се е случило. Със спокоен тон изкоментирайте още веднъж до какъв извод сте стигнали и пояснете, че не искате да се карате повече и продължавате напред заедно.

Бъдете мила

В никакъв случай не тръгвайте отбранително или нападателно. Спорът е минал, не го възобновявайте отново. Просто обобщавате до какъв извод сте стигнали и как да продължите напред.

Не го наказвайте

Жените имаме склонността да наказваме с мълчание, цупене и тряскане на някакви предмети. Не го правете. Целта ви е да се помирите и да продължите напред. Може да излезете за час-два, да разгледате магазините или да отидете на някоя процедура. Като се върнете, изчакайте той да започне разговора и се дръжте спокойно и съвсем леко предпазливо.

Съблазнете го

Най-лесно и бързо ще върнете мъжа си като събудите страстта му. Направете го с финес, флиртувайте, поглезете го с нещо, облечете се секси и му сгответе нещо. Любовта на мъжа минава през стомаха!

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари