IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво жените мразят да виждат у мъжа, с когото спят

5 юли 2019 15 00

Ако искате да я задържите, внимавайте за следните неща

IStockphoto

IStockphoto

Имали ли сте чувството, че жените имат нещо против вас, но вие така и не можете да се ориентирате какво?

Докато повечето дами имат индивидуални предпочитания относно половинката си, има генерални неща, които биха подразнили всяка жена, виждайки ги у човека, с когото има някакви отношения. Не е задължително да сте двойка, дори само да спите от време на време заедно, тя вече със сигурност ще се подразни и ще реагира негативно ако:

1. Флиртувате открито с всяка

Ако сте нейно гадже, това е недопустимо. Дори само да правите секс, за жената пак е обидно да вижда, че тя е до вас, а вие вече бройкате следващата, която искате да вкарате в леглото. Тя може и да е наясно, че спите с други жени, но пак не би искала да вижда от първа ръка как флиртувате.

2. Постоянно правите комплименти на приятелките ѝ

Грубо е и сякаш подбивате самочувствието ѝ. Самият факт, че публично забелязвате други жени в нейно присъствие и си позволявате да хвалите достойнствата им и то постоянно е унизителен. Това ѝ показва, че вие очевидно не я оценявате или не я намирате за достатъчно привлекателна.

3. Цинично откровен сте

Едно е да си говорите с вашите приятелчета, но с жените ходите върху тънък лед. Някои неща изискват повече такт, заобикалки и вашата брутална откровеност ще я накара да се почувства неудобно.

Съвместно съжителство – как да познаете, че е време?

4. Сравнявате я с бившата

Това означава едно – не сте я прежалили и на практика половинката започва да се чувства като заместител. Не очаквайте разбиране и колкото и да се оправдавате, само се закопавате по-дълбоко. Бившата е тема табу, която не трябва да отваряте.

5. Публично си броите стотинките

Скъперничеството е грозно и дразни много жените. Добрата новина е, че няма да се съберете със златотърсачка, а лошата – че всяка жена ще ви гледа пренебрежително и едва ли ще успеете да я задържите дори за един секс, ако постоянно говорите за пестеливостта си. Освен това етикетът изисква, ако сте я поканили на среща, поне да ѝ платите питието/вечерята.

Колко често двойките трябва да правят секс?

6. Обичате чашката прекалено много

Това също е голям проблем. Никой не харесва пияни мъже, особено ако после ще хъркат и намирисват в леглото. Сексуалните умения на мъжа също страдат, ако е прекалил с количеството алкохол, така че дори партньорката ви да е само за секс, пак не очаквайте разбиране от нейна страна.

Снимки: IStockphoto

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )