IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Влюбих се в женен и по-възрастен мъж. Сега накъде?

4 август 2019 15 15

Какъв е отговорът на психолога?

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Срещнахме се в залата – той преподаваше аржентинско танго в нашето училище за танци. Периодично се срещаме на танго партита, понякога вземам частни уроци от него. Чувствам, че между нас протича искра, очевидно си допадаме, но това не е довело до нищо досега. Знам, че е женен. Може би това е една от причините, поради които историята не продължава. Но какво, ако той не е против романтично приключение? Колко деликатно да намеквам, че няма да имам нищо против един малък роман?
Кристина, 22 години

Кристина, как си представяш „малък роман“? Когато влезете във връзка с мъж, тялото и душата ви помнят това, независимо от времето, прекарано с този човек. Ако всичко е наред, ще сравните други мъже с него за дълго време и това ще ви попречи да започнете нова връзка. Ако историята се окаже сериозна и трудна, ще изпитате последствията още по-дълго – може би дори целия ви живот.

Искаш ли романтично приключение, което ще продължи... колко? Една нощ? Месец, година? Готови ли сте да промените живота си, създавайки място за този човек? Готови ли сте да го представите на родители и приятели? Или искате да прекарате с него само една незабравима нощ?

Пишете, че този човек преподава в танцова школа. Танцът е изкуството на съблазняването, аржентинското танго е въплъщение на страстта – сексуалността на движенията, нагласите, докосванията, вълнението на желанията и запалването на искри. Преподавайки изкуството на танца, в същото време този човек учи и умението за възбуда.

Той е видял реакцията на жените на таланта си хиляди пъти, наблюдавал е събуждането на желанията хиляди пъти и, разбира се, забелязал е и вашето. Той вижда и оценява това като резултат от неговото умение и мъжки чар.

Работейки като психолог, изучавайки темата за секса, често се сблъсквам с проблема със ситостта и скуката. Това идва от светлото удовлетворение от първото вълнение. Ако едно дете купува всичко, което иска, с течение на времето ще забрави как наистина иска. Така че тялото може да се нахрани и когато се появи ценен човек, сексът ще бъде скучен, тъй като всичко „вкусно“ вече е изпитано.
Чудесно е да се намери човек, с когото искате да създадете история на страст, романтика и приключения, за да танцувате „Аржентинско танго“ в продължение на много години.
Ина Чиркова, психолог

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

( преди 4 години )
Гледай само мъжът, в когото си се влюбила да не се окаже някой Кипърски ром, че ще те потурчи като едното нищо веднага щом му се довериш!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
мъж ( преди 4 години )
Просто ще му разнообразява семейния живот за известно време или докато разбере жена му.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимна ( преди 4 години )
Абсолютно не съм съгласна с това внушение, че някой трябва едва ли не да предпазва семейството на кръшкачите, и да си избира в кого да се влюбва, госпожата би трябвало да знае, че той или тя ще намерят много скоро друг обект, сигурна съм, че всеки трябва да отговаря за децата си и за здравината на брака си, а не хипотетични личности, които в немалко случаи дори и не знаят, че въпросният е обвързан......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар