IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обсебени сте от бившата му?

8 август 2019 15 00

Какво да правите

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Сред най-големите кошмари на жената е бившата. И по-точно приятелството на любимия човек с нея. Фактът, че тя е била с него, вероятно не ви оставя на мира и постоянно ви гложди съмнението дали всички чувства между тях са изстинали и приятелството им е чисто платонично.

Не ви съдим, човешко е, но внимавайте вашите съмнения да не се превърнат в обсебване, което може да съсипе връзката ви.

Любопитството е нормално

Любопитството ви не е нещо лошо, съвсем нормално е да го попитате за техните отношения. Направете го съвсем спокойно и премерено, без някакви скрити/открити обвинения.

Социалните медии са нож с две остриета

Ако тръгнете да следите бившата му в социалните мрежи, значи нещата излизат извън контрол. Това няма да ви донесе и нищо добро, само ще засили маниакалността ви и ще нанесе поражения на връзката ви. В крайна сметка какво очаквате да видите?

Не коментирайте бившата с приятелите на гаджето си

Друга грешка е да коментирате бившата му с негови приятели или да търсите информация от тях. По всяка вероятност те ще споделят на половинката ви и той ще ви потърси сметка и ще бъде прав. Не трябва да коментирате личния си живот с други хора и то зад гърба му. Ако не можете да получите желаната информация от партньора си, то намерете друг начин.

Не вярвайте на всичко, което виждате в нета

Когато сте разяждани от съмнения, сте доста податливи на влияние. И най-дребните клюки или вметки може да ви накарат да влезете в страшен филм. Ровенето из нета и подпитването на познати, няма да успокои любопитството ви, а по всяка вероятност само ще го увеличи и то в негативна насока. Не вярвайте на всичко, което чувате и прочитате. Ако не сте получили информацията лично от любимия човек я подлагайте на съмнение.

Разберете причината за раздялата им

Вашите тревоги относно това колко близки са точно вашият любим и бившата му, ще се разсеят, когато разберете каква е причината за раздялата им. Тя е сред определящите фактори затова какви са отношенията им след това. Ако са се разделили по взаимно съгласие, приятелските им отношения не трябва да ви изненадват и не трябва да търсите „под вола теле“.

Вие сте настоящето

Не забравяйте, че вие сте жената до него към момента и трябва да си тежите на мястото. Той е направил своя избор и не трябва да живеете в миналото му, а в общото ви настояще.

Вярвайте на партньора си

Ако връзката ви е стабилна, се предполага, че вярвате на човека до себе си. Щом ви е уверил, че няма от какво да се тревожите, не ровете. Доверете му се!

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари