IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прозорец към любовта

4 април 2009 04 11

Как една усмивка и едно помахване с ръка от прозореца може да се превърне в нова връзка

С чаша кафе в ръка и готова за нова среща. Снимка:Dreamstime

С чаша кафе в ръка и готова за нова среща. Снимка:Dreamstime

Вече говорихме за това колко неприятни могат да бъдат новите кооперации, с тесните си пространства и малки стаи.

Е, освен неудобството на малките апартаменти, има още едно такова. Обикновено тези нови кооперации са толкова близо една до друга, че спокойно можем да видим какво бельо носи съседа или да разберем в колко часа си пие кафето.

Това в никакъв случай не ни превръща във воайори, а просто в жертви на градския живот.

Съвсем случайно, докато си гледаше през прозореца, на Тялото му хрумна (образно казано, не сме седели всички заедно да зяпаме съседите през прозореца), че гъстотата на жилищните сгради може да има и една положителна страна.

Какъв по добър повод за запознанство от уж случайното набелязване на някой горещ обект от съседната кооперация, докато просто сте си седели, облегнати на парапета и гледайки в облаците?

Разбира се, трябва да сте внимателни, не се хвърляйте рязко в междублоково приключение, което да ви доведе до някой любовен триъгълник, например.

Разчитаме на това, че "мерникът" ви е достатъчно точен, за да набележи някой необвързан приятен индивид.

Какво да направите, след като вече сте набелязали такъв и сте забелязали интерес от негова страна (т.е. съседът ви също е решил да заложи на същия експеримент за запознанство):

Бъдете дружелюбни и в никакъв случай не се шмугвайте обратно в стаята.

Вместо това, мило се усмихнете (ако разстоянието позволява на другия да види усмивката ви) и задължително помахайте с ръка. Ако сте облечени в секси нощница и леко разтворен халат, още по-добре.

В случай, че терасите/прозорците са сравнително близо, дори ще може да проведете някакъв разговор, колкото да си уредите среща за кафе или заедно да отидете до магазина.

Много често думите не са най-добрия метод, а пък и на повечето от нас са ни омръзнали баналните фрази за свалка,  така че бъдете възможно най-креaтивни.

Използвайте езика на тялото си и вместо да кажете репликата си, изиграйте я с ръце, флиртувайки загадъчно.

И кой знае, от поглед на поглед и от прозорец на прозорец, нищо чудно да откриете дълго търсената си половинка.

КоментариКоментари