IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Три брутални начина да прекратиш връзка

27 юли 2009 08 25

Прекратяването на връзката е неприятен момент. Ако избереш кофти начин да се разделите, можеш да го направиш непоносим

Багажа можеш да пратиш и при майка му. Снимка: Dreamstime

Багажа можеш да пратиш и при майка му. Снимка: Dreamstime

Харесваме Бегбеде само когато говори за реклама. Стане ли дума за любовта и прословутия й срок на годност от три години, ни иде да скърцаме със зъби.

Любовта трае толкова, колкото й е писано и колкото ние я държим. Ако е завинаги, чудесно. Материали за сватба можете да прочетете тук и тук.

Но ако уважаемата в някакъв момент си тръгне, преди да прегърнете свободата, трябва да минете през неприятния момент с раздялата.

Колкото и края на любовни връзки да е преживял човек, все е трудно да се намери начин как да кажеш на някого „Тръгвай си, не те обичам вече“.

Очи в очи обикновено е най-правилно, но и най-трудно. И понеже вече има милион начини да се комуникира с хората, раздялата може да се случи не само на живо.

Наскоро коментирахме най-неприятните начини за раздяла и ти даваме три анти-идеи.

Анти, защото е недопустимо да се отнасяш така с човек, с когото сте се обичали до вчера. Но пък ако с теб са се отнесли потресаващо, имаш право да си излееш гнева както намериш за добре.

Иначе откровения разговор си остава най-доброто решение.

Багажът пред вратата

Това е един от най-бруталните. Даже знаем за много по-неприятна разновидност, в която мацката влиза във вече бившата си квартира, събира абсолютно всичко и си тръгва.

Като казваме всичко, това имаме предвид – включително вилиците, чиниите и спалното бельо.

Ще го оставим без коментар, защото е наистина брутално.

В по-лекия вариант багажът на половинката се пакетира старателно и се оставя пред входната врата – да си го взима и да си заминава.

Смяна на статуса

Това ни е любимото. Човек е регистриран поне в две социални мрежи, в които прилежно си е написал семейното положение, качил е „влюбени“ снимки и изобщо е уведомил света, че е ангажиран.

Най-бруталния начин за скъсване е да си смениш статуса от ангажиран на свободен без да уведомиш предварително потърпевшия.

Разбира се, той ще разбере в момента, в който влезе в сайта, както и всичките ви приятели.

Предупреждаваме те, че след една такава смяна, мъж уби жена, така че все пак внимавай.

Заместителят

А най-най-бруталния начин е да поканиш половинката си на среща и да се появиш с новото си гадже, свалено някъде след последния ви скандал.

Вероятността да се стигне до физически сблъсъци е много сериозна, но пък усещането сигурно е супер екстремно.

КоментариКоментари

smile_angell ( преди 12 години )
"Предупреждаваме те, че след една такава смяна, мъж уби жена..." ама вие сериозно ли???
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар