IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 причини, поради които жените остават сами

27 август 2019 18 30

Те държат на личното пространство

4 причини, поради които жените остават сами

В днешно време все повече жени избират да живеят без партньoр и се чувстват отлично по този начин. Дали заради стара любов или разочарование, те взимат решението да бъдат независими и използват времето си за любимите си занимания. 

Най-често тези жени имат ясни цели и изисквания от мъжете. Тъй като не са открили идеалния за тях, те не искат да си губят времето с представители на силния пол, които не ги разбират и нямат планове за бъдещето.

Ето 4 причини, поради които жените искат да са несемейни:

Имат високи стандарти

Тези дами са наясно със своите качества и ако излязат с мъж, то той трябва да заслужи тяхното внимание. Мъжът в представите им трябва задължително да отговаря на всичките им критерии, за да може двамата да имат по-сериозна връзка. Иначе, ако независимата жена иска, може да си позволи флиртове или секс за една нощ, но нищо повече, ако мъжът не пасва на предпочитанията й, които са високи. 

Държат на личното пространство

Силните жени не се виждат да готвят с часове в кухнята и да слугуват на мъж, който не става от дивана и гледа мачове. Те се 
наслаждават на свободното си време и предпочитат да го прекарват пътувайки, купонясвайки и виждайки се с близки и приятели. Затова държат на личното си пространство и перспективата да живеят с някой, който ще ги ограничава, не им харесва. 

Те искат да се усъвършенстват

Понякога обвързването означава да загърбиш любимите си хобита в името на любимия, семейството и децата. Независимите жени не желаят да се свързват с някой, който потиска техните амбиции и им пречи да израстват в обществото. Те искат да се развиват непрекъснато и затова предпочитат да са сами, отколкото с някой, който ще им казва какво да правят. 

Мъжете са несигурни в компанията им 

Те просто не могат да си позволят да променят поведението си само за да задоволят мъжката суета. Те трябва да имат човек със същото високо самочувствие, за да се разбират в живота. По-често мъжете не се чувстват комфортно в компанията на такива жени. Някои не харесват, че дамите искат да ги контролират, други пък се притесняват от факта, че те са по-успели от тях и нямат същата тежест в общетсвото. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари