IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 знака, че бившият не ви е преживял

12 септември 2019 18 00

Не само жените приемат трудно раздялата

Istockphoto

Всеобщо е схващането, че жените са онази част от двойката, която приема по-трудно раздялата. Те имат склонността да намразят човека, който им изневерява и ги изоставя, но и да тъгуват по него с месеци.

Не само жените страдат от края на връзката. Има случаи, в които представителите на по-слабия пол се адаптират много по-бързо и успяват да си намерят нова половинка, а мъжете се изолират и продължават да мислят за тях.

Колко време след края на отношенията ви поддържате връзка с бившия си? Искате ли да бъдете приятели? По принцип е нормално да си пишете и да се сещате един за друг известно време след раздялата, все пак доскоро сте били заедно почти всеки ден. В един момент обаче става притеснително, ако единият продължава да напомня за себе си на другия по различни начини.

Ето 5 знака, че той все още не ви е преживял:

Честити ви всеки рожден и имен ден

Ако имате рожден ден и първият есемес или съобщение в чата е от него, то това не е случайно. С този жест той иска да ви покаже, че още мисли за вас и иска да изпревари всички останали, за да ви честити.

Не се учудвайте, ако той ви поздрави за първия празник след като се разделите. Правейки поздравления и подаръци за всеки следващ повод, той се опитва да ви каже, че му липсвате и би искал да споделя тези моменти с вас.

Кани ви на партита

Това е категоричен знак, че той все още не е безразличен към вас и иска отново да привлече вниманието ви. Въпреки това той може да направи това по различни причини – или се опитва отново да ви омае, или иска да ви накара да го ревнувате, ако се появи с ново момиче.

„Промених се“

Дори и да не се виждате и да не разговаряте как се е развил животът ви след като всеки е поел по свой собствен път, има други начини, по които той да ви покаже, че се е променил. Социалните мрежи и постовете са един от инструментите, с които нагледно може да видите, че той е станал по-отговорен или е променил външния си вид. Разбира се, онова, което виждате като снимки и текст, не може да е 100% ориентир за действителността.

Той пита за вас

След края на връзката е трудно да говориш за раздялата с близки и познати. Понякога те питат за причините, но и могат да ви информират за това как се чувства той. Ако ви кажат, че бившият пита за вас, то това е знак, че може би иска да говорите и да ви каже нещо, което е пропуснал или просто не може да ви забрави и се опитва да научи повече за вас по различни начини.

Целенасочени статуси

Много жени са последователки на групи от сорта на „Любими цитати“ или „Цитати за любовта“. Понякога, когато искат да кажат нещо завоалирано, те споделят определен текст. Не си мислете, че мъжете не го правят. Те се изразяват по-трудно и статус с цитат или снимка на влюбена двойка, може да е насочен точно към вас. Основната цел на тези целенасочени статуси е да ви вменят чувство за вина и да ви накарат да се върнете при него.


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари