IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Достатъчно секс = 10 минути

5 февруари 2010 15 29

Ако искаш да се сравняваш с нещо, ето малко цифри

Не го превръщайте в борба с часовника. Снимка: Dreamstime

Не го превръщайте в борба с часовника. Снимка: Dreamstime

Спомняте ли с началото на „Малкия принц“, когато пилотът се възмущаваше от навика на възрастните да си обясняват всичко в цифри?

Тъй като само с броене можеш да разбереш дали нещо е много или малко и да установиш „къде се намираш“, това с цифрите не изглежда толкова ужасно.

Броенето се намесва и в секса и дори да сме оставили предразсъдъците пред вратата, пак някои хора ей така от любопитство, биха се сравнили с другите.

Пък и действа добре на самочувствието, когато установиш, че си „повече“ от другите.

Така че за всички, които обичат да се сравняват с цифри и така да разбират дали са добри в нещо или не, имаме на разположение едни важни данни, отнасящи се до продължителността на секса.

10 минути са напълно достатъчни.

Тук не се включва любовната игра, която трябва да е около 20-тина минути като се брои от първите целувки, а само проникването.

Не си мислете, че сме лежали с хронометър в ръка, това са данни от проучване на женските желания в Западна Европа.

Повече време би превърнало заниманието в скучни упражнения, а по-малко от десет минути е недостатъчно.

И все пак сме на мнение, че вътрешното усещане е по-важно от всякакви статистики.  

КоментариКоментари

Dilli ( преди 13 години )
10 мин. ??? ааа не благодаря, ако ми омръзне това означава, че някой от двама ни не задоволява достатъчно другия и желанието се изпарява. Не е задължително проникването да е до самата еякулация на мъжа, може да се прекъсне и да се измислят други палави дейности за да не се доскучава.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Avin ( преди 14 години )
Avin ( преди 14 години )
..аз бих казала - достатъчно секс = достатъчно секс:)))) туй с 10, 20 мин., два часа и т.н са само предрасъдъци, от онези, за които писахте в една друга статия..:)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар