IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс съвети за "прекалено" заети хора

2 август 2011 12 47

Имаш ли работа?! Зарежи я за малко!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Работа, работа и пак работа...а времето за интимности съвсем изчезна. Редно ли е това? Оправданията със стреса и проблемите водят единствено до раздяла, защото партньорът се чувства пренебрегнат и извиненията вече не могат да го трогнат. А обещанията, че уикендът или почивката по време на празниците ще бъде само за вас двамата, някак не звучи реалистично. Живеем във време, в което почивката се оказва по-натоварена от ежедневието. Въпреки това, ако желанието е на лице, то трябва да бъде споделено и провокирано у другия. А как става това? Не ви гарантираме, че при всички действа на 100%, но нищо не ви пречи да опитате...няма да загубите!

Ето ги и 5-те кратки съвета за секс закачки за „прекалено" заети хора:

1. Отделете време!
Липсата на време е вторият най-голям враг на секса, след липсата на желание. Затова понякога тази интимност трябва да се планира. Отделете време, в което да изненадате половинката си, като подготвите терен, облечете се подходящо (както жените, така и мъжете) и сготвите някой афродизиак, с когото да запалите либидото му/й. След това го/я поканете на една страстна баня!

2. Пипайте смело и говорете!
Когато става въпрос за любов и секс - задръжки няма. Отпуснете се и атакувайте. Докосвайте го/я смело и предизвикателно. Целунете я спонтанно по врата, захапете ухото й...пуснете ръката си върху издутината на панталона му или под полата й, докато хапвате или гледате телевизия. И нека тези жестове бъдат облечени в подходящите предизвикателни думи. Желанието ви ще зарази половинката и няма как да не откликне на страстния пламък в очите ви.

3. Пак се връщаме на облеклото
Казват, че мъжете обичат с очите си, а жените ...те също! Няма как да възбудите сексуалния апетит у партньора си, ако изглеждате като „умряла риба" след края на работния ден. Освежете се и посрещнете любимия/ любимата с палаво настроение и прекрасна гледка за очите му, провокирана от неустоимия ви вид. Ако трябва обличайте престилката на голо! (при мъжете би била доста интересна гледка).

4. Изхвърлете всички джаджи
Намерихте време, озовахте се в спалнята и в кулминацията на страстта ви прозвънява служебният телефон! Ето това се казва гадост! За да избегнете подобни страстоубийци се погрижете в любовното ви местенце да няма нищо на батерии и ток, освен нежна музика!

5. Едно бързо?!
Да спомняме си, че ви казахме да отделите време и да обмислите добре вашата интимна вечер. Понякога обаче не е нужно да мислите толкова. Отдаде ли ви се шанс, докато я гледате как простира полуоблечена на балкона, или как се бръсне в банята съсредоточено, завит с една хавлия... просто дръпнете хавлията и действайте по същество. Най-сладките моменти все пак си остават спонтанните и първичните инстинкти у всеки от нас.

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари