IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните секс места на жените

27 октомври 2004 10 47

Тайните секс места на жените

Жените обичат да бъдат докосвани по специални зони (не точно по онези, които си мислите). Нашата идея е да ви кажем точно по кои.

Сред дълги и подробни проучвания сред психолози и експерти по женската същност, стана ясно, че жените имат тайни места, по които обожават да бъдат докосвани. Ако ги намерите – това означава зелена светлина за всички мъже. Резултатите от вълнуващото изследване са публикувани от американското списание Men's Fitness. Стъпките, които ви предлагаме не са подредени по хронологичен ред, просто изброяваме:

Първа стъпка! Трябва:

Да прокарате езика си от пъпа й до онова място (знаете). През това време докосвайте и масажирайте нежно бедрата й, особено от вътрешната страна.

Защо?

Зоната, простираща се между секс дръжките и пъпа, при подходящо стимулиране насочва кръвния поток към “района”, който обещава приятно прекарване (сещате се, нали).

Втора стъпка! Трябва:

Помилвайте гърба й. Нейният гръб е пълен с нервни окончания. Ако я докосвате бавно и нежно отзад, докато правите секс, вие ще я стимулирате невероятно много.

Ако бавно прокарвате ръце от гърба до дупето – тогава вече смятайте, че сте ударили десетката.

Трета стъпка! Трябва:

В никакъв случай не допускайте чаршафите да са мръсни или пък вие да понамирисвате. Сложете омекотител при прането на чаршафите, а за вас дезодорант за под мишници и парфюм.

Защо?

Обонятелните луковици в носа и центъра за удоволствие в мозъка са свързани с директна сензорна връзка. Така, че не рискувайте дамата да си пада по миризмата на истински мъж, понамирисващ на пот и шкембе чорба с чесън.

Четвърта стъпка! Трябва:

Слушайте. Умът е най-големият секс орган в човешкото тяло. Пуснете подходяща музика. Задължително. Първо обаче разберете какво харесва дамата. Не всички си падат по класическа музика, така че не се изхвърляйте. Сега на мода са банди като Coldplay, може и Travis – провлачените им трели явно подклаждат горещи романтични страсти в дамите.

Защо?

Проучванията показват, че музиката може да активира същите мозъчни структури, които се възбуждат по време на секс.

Пета стъпка! Трябва:

Нежно и деликатно я целунете по клепачите. Така лекичко я приканвате да се отпусне и са се наслади на романтичния момент, преди да преминете към съществената част.

Защо?

Нежната кожа на клепачите е почти идентична с тази на вашия скротум (там долу, ако някой не знае латински). И при двете липсва подкожна мазнина и така нервните окончания излизат директно на повърхността на кожата, което прави тези места супер чувствителни при допир.

Шеста стъпка! Трябва:

Започнете нежно да целувате свивките на нейните колена, като лекичко увеличавайте натиска.

Защо?

Всеки сантиметър от кожата съдържа повече от 1000 нервни окончания. Така че не може да си позволите да игнорирате, който и да е сантиметър. Имайте предвид, че кожа, която не се излага на слънце или места от човешкото тяло, които са трудно достъпни за слънчевите лъчи, са особено чувствителни (като свивките на колената, какво друго си помислихте).

Седма стъпка!Трябва:

Нежно масажирайте стъпалото на всеки крак – от палеца до глезена. След това масажирайте отделно всички пръсти на всеки крак, като отделяте специално внимание на средния пръст, който има директна нервна връзка с женските полови органи.

Защо?

Долната част на ходилото съдържа нервни окончания, които въздействат на сърдечния ритъм, кръвното налягане и на производството на хормони.

КоментариКоментари