IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Добра ли е в леглото или не?

13 февруари 2012 15 40

Външността и самохвалните приказки не означават нищо

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Картината „Усмивката на Мона Лиза" е истинско въплъщение на идеята за потайността на жената. Гледаш едно, а се оказва друго. Тихите и плашливи жени, може да се окажат тигрици в леглото. А шумните и отраканите - „дървета" и „светици". Мъжете открай време си мечтаят за скенер, който в движение да разсъблича всяка жена, попаднала в полезрението им и радар – с който да засичат коя ще я бива в леглото и коя не.

И накрая силният пол се допита до специалистите, които да му помогнат да различава най-сексуалните и палави дами. Жена на високи токчета, с къса пола и прилепнала блуза...."това са знаци за намеренията й, но не и знаци, че тази личност в действителност е добра в леглото или , че иска да спи точно с теб", казва Хелън Фишър – антрополог в университета Rutgers и автор на книгата „ Why We Love" (Защо обичаме).

Как да познаете дали я „бива" в леглото?

Жена, която знае какво поръчва

Дами от типа „не знам какво искам, ти какво искаш" са пасивни според Фишър. Жена, която знае какво иска да яде, определено знае и какво иска в леглото. Добрите любовници знаят как да си осигурят наслада.

„Човешките вкусове в леглото са като вкусовете за храна. Един може да обича японска кухня, но да мрази пица. Някои жени обичат да ги щипат за зърната, други са по-деликатни. Днешните жени не са срамежливи. В миналото те не са искали да си легнат с мъжа, преди той да е наясно с всичките им вкусови предпочитания, сега не е така", допълва антропологът.

Как се храни?

Наблюдавайте как жената се храни. „Изяжда ли си всичко, изпитва ли удоволствие от храната...дори как държи приборите – деликатно или по-грубо. Ако някой яде бавно, то така и прави любов – с часове", разкрива Фишър.

Какъв сладолед обича?

Колкото и странно да ви изглежда се оказва, че предпочитанията към сладоледа издават и характера. Алан Хирш – невролог и директор на изследователската фондация за вкус и мирис в Чикаго е изследвал 720 души на възраст между 24-59 години и е сравнил резултатите им с връзките им.

Предпочитащите сладолед с вкус на кафе (драматични и съблазнителни) си пасват напълно с феновете на ягодовия сладолед. Почитателките на ваниловия десерт пък си пасват по темперамент с рокерски настроените мъжаги, които обича да скитат. „Ваниловите" дами са авантюристи по душа. Хората с ментови и шоколадови предпочитания - са създадени един за друг.

Дано ТЯ обича сладолед, за да й приложите и тази проверка!

Тя се държи като вас

„Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание, е нейният изказ и поведение", обяснява Майкъл Кънингам – професор по социална психология от университета в Люисвил. „Ако нейната невербална комуникация и поведение съвпада с вашата, то и сексуално (което е невербално поведение отново) ще си паснете. Ако единият е невротик, а другият флегматик, определено ще имате различни представи за сексуалното изживяване.

„Ако единият каже нещо, а другият просто подмине думите му и скочи в друга тема, вероятно няма да сте на една вълна и в секса", разкрива Кънингам.

Целува  се добре

Жените често преценяват уменията на мъжа по целувките му. Е, това важи с пълна сила и в обратен ред. „Начинът, по който се целуваш, говори много за това как правиш любов. Не става въпрос само за използването на устните. Ако тя се притиска в теб и си търка гърдите в тялото ти, използвайки цялото си тяло, ако те гали с ръце – то тя определено е страстна жена", казва Ава Кадели, сексолог и автор на книги за целувката.

Танцува добре

Мъжете забиват очи в танцьорките на всяко заведение. Те са гъвкави, показват много плът и движенията им хипнотизират. Това означава ли, че са фурии в леглото?

„Има голяма връзка между танца и секса. Хората, които обичат да танцуват, са енергични и в добра форма. Най-важното е, че те са самоуверени и не се притесняват да проявят кративност", разяснява връзката Фишър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Имам име ( преди 12 години )
Това е дискриминация срещу Анонимните.Те не забравят и не прощават.Очаквайте ги.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
:) ( преди 12 години )