IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да покажете на един мъж, че не го бива в леглото

3 септември 2012 10 40

... и то без да го нагрубите

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Трудно се постига синхрон в леглото, особено ако двама души се познават отскоро. Всеки иска да блесне пред другия и разбира се, да получи удоволствие. Понякога обаче, това не става от само себе си и колкото и да е силна химията, може единият от двамата да се разочарова.

Няма нищо по-обидно от това да кажете на един мъже, че не го бива под завивките. Е, може да засегнете темата за размера, но това вече е детско, излишно и непоправимо (освен, ако не се намеси пластичната хирургия). т.е. човекът не е виновен, че Господ може да не е бил благосклонен към него и той не може да промени природата... но пък може да смени техниката и пак да останете задоволени.

Ако човекът, с който правите секс е мил, раздаващ се и наистина вярва, че ви доставя удоволствие, а в действителност не е така, има как по деликатен начин да му помогнете да уцели правилната тактика.

Към този въпрос подходете внимателно и спокойно. Ето и как да индиректно да го просветите как да „борави" в вашето тяло:

1. Кажете му какво ви харесва.

Но го направете в правилния момент, а не извадено от контекста, например, докато си чете вестника на закуска. Когато и двамата сте в настроение и се подготвяте за интимния акт, е моментът да заявите по секси начин как да започне любовната игра. Така той няма да усети някаква критика, а ще се вслуша в предложението ви, защото вече ще е възбуден и ще мисли само за удоволствието, което го чака... ако ви достави и на вас такова.

„Обожавам да целуват врата ми и после езикът да се спуска надолу, докато...", кой би устоял на такава покана?

2. Покажете му как ви харесва

Мъжете обожават да гледат как жените се галят. Ако искате той да ви направи нещо и можете да му го демонстрирате нагледно, действайте. Не само, че гледката ще го хипнотизира, но и буквално сам ще скочи да продължи това, което сте започнали.

Няма да има нужда от повторения!

3. Използвайте „вместо", когато давате наставления

Ако не ви харесва как ръга езика си настървено на разни места от тялото ви, просто му кажете: „Вместо да се напрягаш, ме погали меко с език еди къде си". Определено звучи по-различно, отколкото „Не ме целувай така!", но ефектът ще е същият, без да звучи критично.

4. „Хайде да опитаме"

„Подхлъзнете" го с предложени от сорта на : „Хайде да опитаме по-бавно този път, искам да видя, да ли е по-различно усещането" - прилича на игра, в която и двамата пробвате нещо по-различно. Така той няма да разбере, че прави нещата грешно, а ще го приеме като някакво разнообразие. Естествено, накрая ще кажете, че така се чувствате страхотно и ви допада много. А той ще е горд, че заедно сте открили какво ви носи удоволствие.

5. Наградете го

Ако той се справи успешно след вашите напътствия, не пропускайте да го похвалите. Само комплиментите не са достатъчни, а няколко „да", „yes", "si", "ja" или какъвто език си изберете, ще го мотивират допълнително. Не преигравайте, но му покажете колко сте щастливи след вашата „нова игра".

Това усилие си заслужава само, ако сте попаднали на мъж, който ви цени и иска да ви достави удоволствие. Има и господа, които са големи егоисти, самовлюбени или казано между жени „истински задници". С такива не е препоръчително да си лягате, защото те така или иначе няма да помислят за вас.

В случай, че попаднете на такъв мъж и все пак решите да му обясните, че самочувствието му е доста кухо и наистина не става в леглото – му го кажете в прав текст. Не бъдете цинични , нито излишно груби (няма смисъл да хабите емоции), а просто бъдете откровени.

На вас налагало ли ви се е да двате наставления?

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

...lia ( преди 11 години )
...koito moje-go moje.spored men taka stoiat nestata.niakoi ne podlejat,na usavarsenstvane,dori i s delikatni nameci`...jalko za jenata do tiah,v tozi moment.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар