IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовта не е игра на изчакване

2 март 2006 15 54

Вместо да седите и да чакате някой да ви намери и да минат години преди да срещнете любовта на живота си, вземете се в ръце и направете нещо по въпроса

Любовта не е игра на изчакване

Изморихте ли се да чакате и само да чакате да ви намерят, за да започнете и вие най-сетне да излизате на срещи? Струва ли ви се, че любовта е игра на изчакване, а вие сте от страната на губещите?

Вместо да седите и да чакате някой да ви намери и да минат години преди да срещнете любовта на живота си, вземете се в ръце и направете нещо по въпроса.

Преди всичко да уточним едно нещо- мъжете не харесват жени, които са прекалено настоятелни. Не и когато става дума за истинска връзка.

Представете себе си пред света в най-прекрасния си вид, но се дръжте като истинска дама.

Ако имате някакви притеснения относно външния си вид, трябва да направите следните неща, но в точната последователност: първо- попитайте най-добрата си приятелка или човек, който знаете, че няма да ви излъже, дали притесненията ви са основателни или си втълпявате.

Най-добрият начин за бърза промяна е новата прическа, грим и обновен гардероб. Нека външният ви вид отразява личността ви- така ще се чувствате наистина добре в кожата си.

След като сте нанесли малките корекции ( ако е имало изобщо нужда), започнете да излизате и да се срещате с хора. Не се ограничавайте само с актуалните дискотеки и клубове. Има още безкрайно много места, на които можете да срещнете любовта на живота си.

Не тръгвайте сами в битката със самотата. Споделете с приятелите си, че много ви се иска да срещнете някого, с когото да споделите поне част от живота си.

И не на последно място- развийте компютърните си умения. В Мрежата има безкрайно много възможности да срещнете подходящия човек.

КоментариКоментари