IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разнообразете интимния си живот със секс-лотария

14 март 2006 13 12

Не се притеснявайте, в това няма нищо незаконно, неморално и не е свързано с пари. Става дума за съвсем проста игра, за която са ви необходими няколко листчета и купа

Разнообразете интимния си живот със секс-лотария

Рутината в секса убива връзката и чувствата, това е безспорен факт. Вместо да чакате да „стане нещо“ или да започнете да се „оглеждате“ за алтернативни варианти, можете да опитате да внесете малко интрига в спалнята като си организирате секс-лотария.

Не се притеснявайте, в това няма нищо незаконно, неморално и не е свързано с пари. Става дума за съвсем проста игра, за която са ви необходими няколко листчета и купа.

Всеки от двамата трябва да опише интимните си желания на отделно листче и да ги пусне в купата. Дори не е нужно да наричате нещата с истинските им имена, само трябва да е достатъчно ясно за какво иде реч.

За да няма объркване , нека листчетата са различни на цвят. Изтеглете листче с желание на партньора си и се постарайте да го изпълните точно. После ролите се сменят.

Трябва да имате предвид, че ако партньорът ви е показал достатъчно ясно, че има неща, които не му е приятно да прави, не би било редно да ги включвате в лотарията преди да сте го обсъдили още един път.

КоментариКоментари