IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как винаги да имате настроение за секс

17 март 2006 14 56

90% от жените поне един път през живота си са отказвали на партньора си с мотива, че са изморени, че ги боли глава и подобни.За изненада на мъжете, в повечето случаи това е точно така

Как винаги да имате настроение за секс

90% от жените поне един път през живота си са отказвали на партньора си с мотива, че са изморени, че ги боли глава и подобни.

За изненада на мъжете, в повечето случаи това е точно така. Няма жена, която, ако е в добро настроение, да не иска да прави секс.

Проблемът обаче се крие в това, че жените много по-трудно от мъжете могат да се изолират от ежедневните проблеми и да се отдадат с цялото си сърце на мъжа, когото обичат.

Тъй като е научно доказано, че сексът е полезен за здравето, за семейното щастие, за доброто настроение и изобщо- полезен е, ето няколко начина, с които бързо да преминете на вълна „секс“ и да няма нужда да отказвате на мъжа до вас.

Фантазии в действие

Малко фантазии са най-лесният начин да се настроите за сексуални изживявания. Спомнете си за някои от онези невероятни пъти, които ще помните до края на живота си, независимо с кого ще бъдете.

Не изолирайте и любимият ни Брад Пит ( Джони Деп, Раян Филип, Ръсел Кроу....списъкът е дълъг).

Закачливите мисли ще ви дадат стимул да измиете чиниите след вечеря много по-бързо от обичайно.

Разпалете страстите от сутринта

Леки интимни закачки с партньора ви в банята между миенето на зъбите и взимането на душ, ще ви държат влага до вечерта.

А и това е вид обещание към него за специална вечер и би било нечестно, ако го оставите с празни ръце.

Специална целувка за добър вечер

Преди да целунете съкровището си за добър вечер, погледнете в очите му така, както сте се гледали в началото.

Непременно ще се сетите и за безкрайните страстни нощи. Какво повече ви трябва, за да си припомните „старите времена“.

Погрижете се за себе си

Всички разкрасяващи процедури, независимо на коя част на тялото, ви карат да се чувствате много по-женствена и сексапилна.

Капучино преди вечеря...

Малко кофеин преди вечеря няма да си се отрази толкова зле на съня. Още повече, че така ще имате сили да се изморите по най-приятния начин.

....или чаша вино след това

Виното е афродизиак номер едно за жените. Дори формата на чашата и начинът, по който с наслада можете да отпиете глътка хубаво вино ще събудят желанието у вас.

Отнесете се към себе си като към богиня

Купете си хубаво бельо. Поглезете се с хубави бонбони, отидете на козметик. Вземете си вана, това ще ви подобри настроението. А доброто настроение е гаранция за хубав секс.

И в крайна сметка решението дали да правите секс тази вечер или не, се взима за не повече от две секунди. Дори да не ви се струва добра идея, кажете да.

Две минути по-късно ще се чувствате прекрасно.

КоментариКоментари