IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-популярните мъжки сексуални фантазии

18 април 2013 12 40

Какво възбужда най-много мъжете

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

И мъжете, и жените имат сексуални фантазии, които ги отдалечават от реалните потребности в живота. Ние ще се съсредоточим върху мъжките фантазии, които са най-често срещани. Разбира се, различните индивидуалности имат различни фантазии, но има и такива, които се повтарят.

Тези фантазии започват да се развихрят още в пубертета, но доста от тях си остават само със статут фантазия, дори и след като мъжът стане възрастен.

Ето и кои са те:

1. Секс с гореща съблазнителка.

Почти всички мъже са си фантазирали, че правят секс с горещо момиче, като моделите от мъжките списания. Много млади момчета слагат на стените в стаите си постери на разголени жени по бельо (или без бельо). По-късно, като съзреят, те махат постерите, но фантазията остава в главите им. Не са много мъжете, които реално успяват да осъществят този свой блян, защото жените в реалния живот рядко се разхождат по жартиери и латексови чизми на високи токчета.

2. Секс с по-възрастна/по-млада жена.

Известен е фактът, че младите момчета в пубертета фантазират секс с по-възрастна и опитна жена (със сексапилната учителка по английски, например). От своя страна, по-възрастните мъже си въобразяват, че биха могли да научат на това-онова в леглото една много по-млада от тях жена, която да им върне младостта.

3. Секс с доминираща жена.

В нашето общество се очаква мъжете да поемат инициативата в леглото. Много от тях си фантазират как им се случва точно обратното и една жена успява да поеме контрола над тях и да ги подчини в леглото. Тук се включва популярната фантазия - една гореща жена ги завързва за таблата на леглото и им доставя пълно удоволствие, докато те само си лежат.

4. Секс с жена, пълна противоположност на него самия.

Мъжете понякога не са доволни от визията, живота или личността си. Затова те желаят секс с партньорка, която е пълна противоположност на тях самите. Например, ако един мъж е нисък, той вероятно мечтае за секс с висока дама. Ако е пуритан, може да иска да бъде интимен с разюздано момиче и т.н.

5. Секс в тройка.

Мъжете и жените обичат приключенията. Затова тази фантазия е една от най-популярните и за двата пола. Последните проучвания показват, че все повече и повече хора мечтаят да опитат сексуален акт с двама души едновременно. За мъжете тройката-фантазия включва най-често две изключително горещи жени. Към тази фантазия се включва и споделянето на партньорката с друг мъж.

6. Първата целувка с една жена.

Мъжете фантазират за своите първи целувки повече от жените. В действителност, много мъже, които изпитват силни чувства към някоя жена, първо си фантазират какво ли ще бъде да я вземат в обятията си и как ли ще се целува тя. Понякога тази първа целувка изглежда доста по-страстна, романтична и дори приказна в главите на мъжете, отколкото се случва в реалността.

7. Да са милионери и да съблазнят с парите си дадена жена.

Колкото и странно да звучи, мъжете мечтаят да са богати и чрез влиянието и парите си да подчинят всяка жена, която пожелаят. Те си представят как могат да й купят всичко, а тя да им се отблагодари подобаващо...

8. Секс за една нощ (с непозната).

Ясно е, че сексът без обвързване е една от най-популярните фантазии на мъжете. При него няма проблеми, няма ревност, няма оправдания, няма последствия... Мъжът иска да задоволи нагона си (но ако може без да плаща на проститутка за това) и после да изчезне яко дим. За съжаление, в реалния живот тази фантазия е осъществима в много редки случаи, защото жените винаги очакват продължение.

9. Собствена секс лента.

Много мъже мечтаят да запишат на видео как правят секс и да го гледат по-късно с половинката си. Това си е вид воайорство. Много мъже се възбуждат само от мисълта, че гледат полов акт. Може би това е причината за успеха на порно индустрията.

10. Ексхибиционизъм.

Доста са мъжете, които мечтаят да правят секс на обществени места и/или пред очите на други хора. Това е една от тези фантазии, които са един вид табу, но мъжете мечтаят за осъществяването й, въпреки че малцина дръзват да предприемат действия в тази посока.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари