IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво ви липсва, за да бъдете страхотен любовник

3 юни 2013 10 00

Коригирайте грешките си, за да главозамайвате жените

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

На теория всички знаем как се прави секс. На практика, ако нямаме някакви здравословни проблеми, също не ни трябва специален наръчник.Между правенето на секс и правенето на страхотен секс обаче, има огромна разлика. От значение е сексуалната култура, опитът и нагласите.

Въпреки че всеки човек има своята индивидуалност, съществуват „правила“, които трябва да се спазват в леглото. Мъжете трябва да ги научат, освен ако не искат жените да ги смятат за кръгла нула в секса. Обикновено мъжките странности не са от липса на умения, а по-скоро от грешна информация – тоест всичко е поправимо. Ето кои са забранените неща, които ви пречат да се превърнете в супер любовник:

1. Не питайте: „Какво ти харесва?“... първия път, когато правите секс. Най-просто казано: жената е решила, че иска да прави секс, не да го обсъжда. Също така, задавайки подобен въпрос, сякаш очаквате супер провокативен отговор, което може да подразни вашата дама. По-добре задавайте своите въпроси малко по-късно. Запомнете, че във вече установени взаимоотношения, въпросите движат връзката напред, докато в началото само я стопират.


2. Не пъхайте езика си в ухото на жената. Усилено се разпространява информацията, че ухото е ерогенна зона. Може би ако я целунете зад ухото или нежно захапете меката му част, тя ще се възбуди. Но не и ако си пъхнете агресивно езика в него!

Първото, което тя ще си помисли е: "О, Боже какво прави? Аз избърсах ли си ушите? Леле, май ухото ми се запуши!".

3. Не бъдете прекалено нетърпеливи. С други думи не се опитвайте да правите нещо преди физически напълно да сте готови за него. Ако пенисът ви не е във форма, жените определено ще забележат това.

Тактиката мъжът да се прави, че няма проблем, всъщност не премахва неговата наличност. За много жени най-унизителното нещо след отпуснатия пенис е опитите на мъжете да правят секс по този начин. В такива моменти мъжете трябва да погледнат реално на ситуацията и да се откажат, поне този път.

4. Не изпадайте в нервна криза. Много мъже се сблъскват с два основни проблема - преждевременна еякулация и различни фази на еректилна дисфункция. Жените са наясно с тези неща и навярно са ставали свидетели на подобни ситуации и преди. Няма повод за притеснение, ако рядко ви се случва подобно нещо.

Единственият повод за притеснение е, ако постоянно мислите за това. Когато се случи подобно нещо, не изпадайте в нервна криза, а приемете ситуацията и си признайте. След това дори може да се пошегувате, казвайки нещо от сорта на: „Уау, аз обикновено издържам само 5 секунди, днес поставих рекорд!“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Blue ( преди 10 години )
И за ухото и за питането е много вярно...не знам кой го е измислил това с ухото, но усещането определено е неприятно. А ако някой от самото начало започне да ме пита какво искам/не искам, просто ще си помисля, че не знае какво да прави. Някои неща не се казват, а се усещат...а и не искам да съм "инструктурка".
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар