IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пет причини, поради които жените нямат желание за секс

8 май 2006 14 42

Главоболие, неразположение, болки в корема- една жена може да измисли стотици причини, за да не прави секс. Важното е обаче да изясните каква е истинската причина за нейния отказ

Пет причини, поради които жените нямат желание за секс

Всеки мъж се е сблъсквал с обяснението „Не тази вечер, боли ме главата“. Има случаи, в които това „главоболие“ може да продължи с месеци и интимният ви живот просто да замре.

Съвсем логично е вие да започнете да се притеснявате и да си задавате някои въпроси. Преди в главата ви да са се развили какви ли не сценарии, да сте вдигнали скандал на нежната си половинка или, още по-лошо, да потърсите утеха в чужди обятия, вижте петте най-вероятни причини за липса на интерес към интимности на вашата половинка.

Месечно неразположение

Не говорим за седмицата, в която жена ви е възпрепятствана „технически“ да прави секс. Седмицата преди това женските хормони скачат нагоре-надолу със страшна сила.

Освен това жените се чувстват подути, гърдите ги болят, често имат няколко пъпчици на лицето, които те смята за огромни чудовищни образувания- с една дума- никак не са настроени за секс.

Една кратка справка в календара ще ви успокои и отново ще се възцари безоблачно щастие.

Рутина

С времето двама души свикват дотолкова един с друг, че няма с какво да се изненадат. Еднаквите пози, еднаквия начин, по който си искате, всичко това води до охлаждане на страстта, не само при жените, при мъжете също.

Припомнете си колко по-изобретателни бяхте в началото на връзката си. Как се стараехте повече да й се харесате, тя на вас също.

Включете в действие фантазията си, изненадайте половинката си с нещо ново. Имайте предвид, че не само мъжете харесват секси дрехи. Жените също се влияят от това как изглежда мъжа до тях.

Разочарование

Може начинът, по който правите любов, да не е харесвал никога на жената до вас, но тя да не е имала смелост да ви каже до сега.

Проявете тактичност и елегантно разберете какви са нейните нужди, все пак в леглото сте двама.

Освен това, нуждите на жените в леглото се променят с времето. Ако нещо я е задоволявало на 25, не означава, че същото нещо „ще работи“ и когато е на 35. говорете- това е единственият начин да решите проблемите в леглото.

Проблеми в работата

Една нервна и претрупана с работа жена не мисли за секс. Проблемите в работата и грижата за дома понякога са толкова обсебващи, че единствената мисъл, с която жената се приближава към леглото е как най-сетне ще се отпусне и ще си почине.

Ако говорите повече с жена си, ще сте и повече „ в час“ с нейните проблеми. Опитайте се да я успокоите, помогнете й малко в домакинската работа, тя ще ви се отблагодари подобаващо.

Любовник

Това е последната и най-сериозна причина. За това как да разберете дали жена ви си има любовник или не, няма точни правила. Вие сам най-добре можете да усетите дали има нещо.

Ако имате неопровержими доказателства, че жена ви ви изневерява, постъпете цивилизовано и поговорете за това с нея.

Жените рядко изневеряват „ за спорта“. Щом се е обърнала към друг, значи търси нещо, което не намира във вас.

Ако искате да запазите връзката си, обсъдете положителните и отрицателните качества на всеки от вас и направете взаимни компромис.

В противен случай, се разделете като приятели и потърсете щастието на друго място.

КоментариКоментари