IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво иска мъжът от първия секс с нова жена

23 юли 2013 13 30

Жените също трябва да бъдат активни в леглото

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

От първия път с нов партньор човек може да очаква всичко – нито жените, нито мъжете са застраховани от неприятни изненади. В повечето случай първият секс между двама души не протича толкова добре, колкото следващите им опити в леглото. Разбира се, има не една и две реални истории за първи секс, който е бил умопомрачителен.

И все пак, как да разберете какво би искал новият ви сексуален партньор? За щастие на дамите, мъжките желания вече са разкрити. Сексологът Трейси Кокс обяснява какво очаква мъжът от първия секс с нова жена. Така че, ако желаете да бъдете секси и да направите страхотно първо впечатление, вижте какво не бива да пропускате:

1. Орален секс. Той не само, че подлудява мъжете, но и показва вашата заинтересованост да дадете удоволствие, също както получавате такова.

2. Активност в леглото. Никой мъж не намира за възбуждащо под него да лежи жена, която не прави никакви движения, нито пък издава някакви звуци. Постарайте се да покажете активност и да не оставяте цялата работа на него.

3. Самоувереност, че вашето тяло е страхотно. Не се притеснявайте за своите недостатъци. Всеки човек има такива, но не бива да се стеснявате заради тях. Мъжете обичат самоуверени жени, които нямат притеснения. Също така понякога те обичат да правят секс на светло, така че премахнете всички психологични бариери, които ви пречат да се отпуснете.

4. Без натиск относно неговото сексуално изпълнение. Първият секс винаги е натоварен с големи очаквания и от двете страни, което може да бъде много натоварващо. Мъжете често имат притеснения дали ще се представят добре и дали на жената ще ѝ хареса. В някои случаи заради силното притеснение мъжът може да загуби ерекция или въобще да не достигне до такава. Женската реакция е от съществено значение за бъдещите отношения между двамата. Мъжете очакват да проявите разбиране и да не правите случилото се на проблем. Също така не го приемайте лично, нито пък карайте мъжа да се чувства зле заради случилото се.

5. Покажете му, че сексът ви харесва. Мъжете знаят, че жените умеят да се преструват, затова не преигравайте с крясъците и думите, ако наистина не ви е много-много приятно. Не забравяйте да давате окуражителни възгласи, когато вашият партньор се справя отлично. Мъжете обичат похвалите.

6. Не се дръжте така, сякаш вече сте започнали сериозна връзка. Ако мъжът наистина ви е харесал и е доволен от резултата в леглото, той ще се свърже с вас в рамките на ден-два, за да се видите отново. Колкото по-спокойна изглежда една жена в този момент, толкова по-голяма е вероятността мъжът да си падне повече по нея. Затова не го засипвайте с въпроси кога точно ще ви се обади.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

ами сега ( преди 10 години )
Не е ли индивидуален подхода в т.н. сех,та да се придържаме към писанията...и какъв трябва да бъде членът - къс и дебел ,или дълъг и тънък...неее - ТВЪРД
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Blue ( преди 10 години )
Май на никой не му идва на акъла, че това, което иска един мъж (дали в първия, втория или 10-тия секс), първо трябва да си го заслужи! И ако един мъж иска да му се казва колко е добър в леглото - то трябва наистина да е добър. :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар