IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заложете на сутрешния секс

26 септември 2013 09 20

Сексът за започване на деня може да бъде нещо наистина страхотно

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Вярно е, че на сутрешния секс му липсват някои еротични нюанси – навън е светло, притеснявате се от вида си, а също и от дъха си, трябва да побързате за работа и т. н., но и той си има своите достойнства. Много експерти казват, че жените са по-склонни да достигнат до оргазъм сутрин, отколкото късно вечерта. Мъжете също се събуждат с ерекция, така че едва ли биха имали нещо против забавления от подобен характер в началото на деня.

Според експертите нивата на тестостерон на мъжете бележат своя връх именно сутрин, като същото важи и за дамите. Това означава, че правенето на любов по изгрев слънце може да се окаже най-добрият ви секс изобщо.

Ако все пак имате някои колебания по темата, използвайте тези трикове, за да премахнете класическите предразсъдъци от вида:

„Сутрините са напрегнати."

За да се насладите на секса по изгрев слънце, трябва да се отпуснете. Жената може да достигне пълно ниво на възбуда сутрин, но само ако не мисли за това колко е часът и дали няма да закъснее за работа.

Ето защо, ако планирате подобен секс, най-добре навийте алармата си да звъни половин-един час по-рано и така ще имате време за сутрешни ласки между чаршафите и то без да гледате непрекъснато в часовника.

„Не се чувствам секси сутринта."

Ако имате страхове от вида, че дъхът ви е лош, а прическата ви разбъркана, то вие едва ли ще се настроите за секс лесно. Трябва да премахнете тези страхове от съзнанието си. Дори една глътка вода от бутилката на нощното ви шкафче може да освежи дъха ви. Пък и винаги можете да станете и да си измиете набързо зъбите.

Другият вариант с въпроса за дъха е да прескочите фазата с целувките и да използвате пози, с които няма да сте лице в лице с вашия партньор. Има много начини да компенсирате липсата на целувки, като това да прошепнете някои насърчителни секси думи в ухото на половинката си.

„Просто нямам настроение за секс сутрин."

Докато мъжете се събуждат готови за секс, жените нямат същата степен на очевидна възбуда. Добрата новина е, че женското тяло всъщност също лесно може да се настрои за секс, тъй като нивата на тестостерон са високи сутрин, а те увеличават сексуалното желание.

За да ви „дойде музата", вместо обичайните рутинни пози в леглото, изпробвайте някои по-малко консервативни, които отдавна мечтаете да опитате. Все пак, ако сте почти в несвяст преди да си изпиете кафето, можете да заложите на пози, при които се изискват по-малко усилия, като мисионерската например.

„Твърде светло е!"

Сумракът и светлината на свещи са секси. Но експертите казват, че сексът на светло изгражда доверие и приемане между партньорите. Това им позволява да почувстват телата си такива каквито са и премахват задръжките между тях. Все пак, ако не сте готови да покажете всичко на партньора си, можете да държите лека завивка върху част от тялото си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари