IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Десет неща, които мъжете наистина искат в леглото- част I

13 юни 2006 15 24

Еднаквите сценарии за секс омръзват на всяка двойка. В началото всичко е интересно, но с времето ангажиментите в работата,свикването- всичко се натрупва и задушава сексуалния ви живот

Десет неща, които мъжете наистина искат в леглото- част I

Еднаквите сценарии за секс омръзват на всяка двойка. В началото всичко е интересно, но с времето ангажиментите в работата, грижата за децата (имаме предвид всякаква рутина, дори и да нямате деца:), навикът - всичко се натрупва и задушава сексуалния ви живот.

Не са нужни нито много усилия, нито големи жертви от ваша страна, за да върнете желанието в партньора ви.

Вижте които са десетте неща, които мъжете наистина искат в леглото и дерзайте!

Ентусиазъм

Мъжете обичат половинките им да поемат инициативата, поне понякога. След като мъжете си “искат”, защо да не го направите и вие? Още повече, че това в крайна сметка ще зарадва и двамата.

Секси бельо, недвусмислен жест или само ваша си “ключова” дума, която означава “искам да съм с теб сега”, по какъвто и начин да “заявите” желанието си за интимност, мъжът ви ще бъде повече от поласкан.

Разнообразие

Хората са подвластни на навиците си. Един път намерили онова, което ни доставя удоволствие, не спираме да посягаме към него, докато един прекрасен ден просто не ни омръзне.

Особено в леглото постоянно повтарящите се действия омръзват много бързо. Размърдайте се малко ( и умствено и физически) и освежете сексуалния си живот. От нас – само основните насоки: Камасутра, нови места, различно от обичайното време от деня, нови пози. Сега вие сте наред.

Приключение

Позволявайте си да правите понякога нещо много безразсъдно и много смело. Не става дума за скачане с бънджи, разбира се.

Секс може да се прави не само в спалнята. Не е нужно пък и да стигате до крайности, когато сте навън. Закачливите SMS-и не са само за тийнейджъри. Да покажете на половинката си, че мислите за секс с него, когато сте на обществено място, гарантирано ще нагорещи нощта.

Все пак внимавайте да не ви арестуват за непристойно поведение.

Щедрост

Тук става дума за онази специфична щедрост в леглото. Оралната любов според специалистите, е висша форма на себераздаване в една връзка. Когато и двамата дарявате си дарявате такава радост, удоволствието е двойно.

Не превръщайте това “мероприятие” в състезание, в което да броите всеки път, в който сте дали и да чакате точно толкова пъти да ви бъде върнато.

Направете го заради партньора си. При всички случаи той ще ви върне жеста.

Искреност

Във филмите изглежда така, сякаш актьорите са надарени с телепатични способности и отгатват желанията на партньора си, а резултатът е незабравим секс още на първата среща.

Реалността е съвсем различна и много по-вълнуваща. Да откривате заедно какво харесвате в леглото е начин да се сближите още повече, пък и да получите още по-голямо удовлетворение от секса с човека, когото обичате.

Не се колебайте да обясните на партньора си какво точно искате. Когато го постигне, той определено ще е един щастлив мъж.

Очаквайте скоро другите пет неща, които мъжете (а и не само те) искат в  леглото

КоментариКоментари