IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Четири съвета, за да изпитате наслада от аналния секс

28 юли 2006 09 45

Аналният секс вече не е синоним на нещо мръсно, забранено и болезнено, предлага ме ви 4 съвета, за да си гарантирате истиснко удоволствие от тази любовна игра

Четири съвета, за да изпитате наслада от аналния секс

Според скорошно проучване, повече от 50% от хетеросексуалните двойки у нас са опитвали анален секс. Говорим за практикуването на този вид полов акт при двойки, а не между случайни партньори, тоест аналния секс вече се приема като нормална част от любовната игра.

Много хора и най-вече жените обаче все още го считат за нещо мръсно, болезнено и характерно за хората с хомосексуална ориентация. Това обаче изобщо не е така и този вид интимна игра може да ви достави достатъчно удоволствие, стига да се спазват някои основни правила.

1. Безопасност

Има няколко основни правила за безопасност, които трябва да се спазват винаги при аналния секс.

Първото и най-важното е: Използвайте презерватив, дори и да сте заедно от дълго време. При анален секс със случаен партньор това е абсолютно задължително! Рискът от заразяването с куп венерически болести и инфекции, включително и СПИН, е най-голям при анален секс. Използвайте и специални презервативи, които са по-здрави и са специално направени за такъв вид секс.

След съприкосновение с ануса не докосвайте нищо друго. Никога, след като извадите пениса от ануса не започвайте вагинален контакт. Това може да доведе до сериозни инфекции

След анален секс трябва веднага да свалите презерватива и да се изкъпете изключително внимателно.

2. Лубрикант, лубрикант

Това е най-важното нещо, за да си гарантирате истинско удоволствие при този вид секс. За разлика от вагината, анусът не изпуска овлажняващ секрет. За това ще е необходимо да използвате лубриканти.

Още при първата пенетрация сложете достатъчно количество лубрикант.

Не използвайте вазелин или масла за тяло, кремове или нещо подобно. Има огромна опасност от тези вещества да се скъсат презерватива, тъй като те разяждат латекса.

Най-подходящи са новите лубриканти на силиконова основа. Има и такива, които са със специално обезболяващо средство в тях.

Все пак не ви ги препоръчваме, тъй като при анален секс до болка не трябва да се стига изобщо, и притъпяването й с обезболяващи средства не е решение на проблема.

По принцип всички лубриканти са хипоалергични, но питайте в аптеката и вижте упътването. По време на акта също добавяйте лубрикант.

3. Играчки

Любовната игра е неотменна част от аналния секс. Не може мъжа да си го извади и да си го пъхне. Това е толкова грубо, колкото грубо звучи и предишното изречение.

Никак не е добра идеята обаче да използвате езика си, тъй като дори и да е почистено перфектно мястото около ануса и самия анус, там остават доста бактерии, които могат да бъдат опасни.

Пръстите са идеална секс играчка за започване. Бъдете много внимателни и с изрязани нокти. Не забравяйте и лубриканта. Ако имате ранички по ръцете е добре да използвате гумени ръкавици.

В играта можете да включите секс играчи. Казахме секс играчки, а не подръчни средства като дезодорант или каквото ви хрумне. Подходящи са малки по размер вибратори. Запомнете! Не пъхайте вибратора във вагината, след като е бил в ануса.

4. Изчистете пътя

Всъщност тази точка е от изключителна важност. Преди да започнете анален секс задължително, абсолютно задължително, трябва да си направите клизма. Само ходенето до тоалетна не решава проблема.

Напълното изчистване е неизменно условие за анален акт, защото в противен случай той може да се превърне в повече от неудобна случка.

Изключително вредно е да използвате подвижен душ за подобна цел.

Направете си клизма, продават ги във всяка аптека. Не използвайте гореща вода! Нито студена! Водата трябва да е температурата на тялото. Сложете лубрикант преди да започнете с тази процедура.

Правенето на клизма е най-добре да стане 2-3 часа преди аналния секс.

КоментариКоментари

Ели ( преди 8 години )
Малко страшно е описано в статията. С мъжа ми понякога правим това "упражнение" и му позволявам да свършва на воля... там. Много му харесва. Правим го когато съм настроена за такъв секс, за това може би се получава добре за двамата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мимито ( преди 9 години )
Когато има желание ,нещата се получават -а иначе и клизми,гумени ръкавици и 2 туби лубрикант не биха помогнали ,ако то (желанието) липсва !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
anastasi ( преди 11 години )
ako pravq 4esto *** sex no sam devstvena imali veroqtnost da zagybq devstvenostasi?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ева Анастасиадис ( преди 11 години )
начина,по който е оформен текста е все едно ще се ходи на война,а няма да си правим кефа,това със клизмата е пълна глупост,достатъчно е да имате желание за *** секс и да се отдадете на удоволствието
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Toi ( преди 12 години )
Mnogo iskam da pravq *** sex s podhodq6to momi4e,ako ima jelae6ti da pi6at :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар