IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Действията, с които „ще свалите самолета му“

1 февруари 2014 12 40

Кои са действията, с които жените могат несъзнателно да убият желанието за секс у своя партньор

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Сексът е естествен и лесен, но не винаги. Има някои определени действия, с които жените направо могат да смразят ерекцията на мъжете и да ги оставят доста разочаровани и откровено раздразнени.

Това са малки неща, които може да изглеждат забавни или невинни, но всъщност са проблематични и дори травмиращи. Те могат да повлияят на мъжа психически и той да се почувства неадекватен да прави секс точно в този момент, а и при следващ път.

Ето кои са въпросните грешки, които жените могат да допуснат в леглото и несъзнателно да отблъснат своя партньор:

1. Да имате прекалено високи очаквания за любовната игра.

Естествено е една жена да очаква любовна игра в леглото, но не и да иска мъжът да се занимава само с нея в продължение на половин час, без да му отвърне със същото. Жената, която има нужда от прекалено дълга любовна стимулация с ръце или език, преди да се стигне до проникване, може да убие ерекцията на мъжа и да го накара да се замисли дали изобщо му се иска да продължава.

2. Да се правите на порно звезда.

Мъжете мразят жени, които се държат фалшиво в леглото и се правят на много опитни, когато е ясно, че не са. Не се опитвайте да подражавате на порно актрисите, да опитвате сложни пози и като цяло да преигравате. Така можете да убиете настроението за секс на половинката си, особено ако изглеждате тромаво и неопитно.

3. Да правите секс по милост.

Ако не сте в настроение за секс, просто си признайте! Никой мъж не обича да прави секс със задрямала жена, която гледа апатично и безизразно или видимо умира от скука. Мъжът усеща кога приятелката му действително е възбудена и се наслаждава на ласките му. Ако сте видимо отегчена, вие ще го засегнете и може дори да го травмирате и занапред.

4. Да правите грозни гримаси по време на оргазъм.

Мъжът обича да вижда лицето на приятелката си, когато тя достига до връхната точка, но ако гримасата е твърде драматична или ексцентрична, то тя може да убие всякакъв ентусиазъм у него. Мъжете ненавиждат и физиономии на оргазми, които са очевидни ментета. Те могат да ги накарат да се почувстват наистина глупаво.

5. Да се пазите от докосване.

Мъжете обичат уверените жени. За това, ако гаджето ви си движи ръката по тялото ви, дори по някои по-заоблени зони, никога не го спирайте или отблъсквайте. Не забравяйте, че вашият човек ви обича, такава каквато сте и се възбужда от вида и допира на тялото ви. Ако вие проявявате несигурност в леглото, вие ще убиете и неговото удоволствие.

6. Да се държите странно.

Не е добре да се кикотите, да се просълзявате или да водите задълбочени разговори по време на секс. Това не са неща, които ще се харесат на мъжа точно в този момент.

7. Да вадите списък с инструкции.

Избягвайте да командвате гаджето си в леглото или да го направлявате постоянно какво да прави с думи от вида: „По-бързо! По-бавно! Не още! Сложи си ръцете на гърдите ми и т. н.“ Подобни напътствия могат определено да го вбесят и да убият ерекцията му.

8. Да правите секс по задължение.

„Днес съм в овулация, хайде да правим секс!“ Това изречение си е истински страстоубиец. Сексът никога не трябва да се прави по график или да се отмята като ангажимент. Дори да работите за бебе, то правете го по възможно най-спонтанния начин и не засягайте думата овулация.

9. Да го питате „Свърши ли вече?!“

Този въпрос е истински удар под кръста, особено ако е зададен от жената. Той кара мъжа да осъзнае, че жената вече е отегчена от креватните забавления и вече ѝ се иска да приключва с тях възможно по-бързо.

10. Да се държите като девица.

Дори да нямате никакъв опит в леглото, трябва да изглеждате развълнувана от факта, че ще правите любов с гаджето си. Не се дръжте прекалено скромно, сякаш сте монахиня. Това означава, че не трябва да се обиждате или възмущавате, ако той иска да опита нещо ново в леглото или ако ви прави сексуални намеци. Освен това от време на време вие сама трябва да инициирате секса, а не да смятате, че това е задължение на половинката ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Buntarkata ( преди 10 години )
Еййййййййй,Анонимен,ще ти дам един съвет който много ще ти е от полза от тук нататък.Никога,ама никога не говори за жена така.Много е грозно!:(:(:(
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
тц, приятелката ми отговаря на почти всички точки много е кофти, а е далеч от девица, навъртяла ги е доста. ще я сменям скоро, а точка 2 не е вярна никак
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Blue ( преди 10 години )
Това звучи, все едно го е писал човек на към 16 години. :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар