IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

15 начина да се превърнете в секс-богиня - част I

23 август 2006 15 13

Или да проверите дали вече не сте такава...

15 начина да се превърнете в секс-богиня - част I

Дори никой никога да не се оплаквал от вас, има едно мъничко гласче вътре, което все подпитва “Дали наистина съм толкова добра, колкото си мисля” и други такива, “провокативни” въпроси, свързани с интимния ви живот.

Има 15 признака, по които можете да разберете дали сте вече секс-богиня или пък ви остава още съвсем малко, докато достигнете това ниво.

Отговорите ли положително поне на половината въпроси, спокойно можете да обявите себе си за полу-богиня ( което никак не е малко) и смело да продължите със следващата половина.

Имате правилната нагласа

През \'70 години сексолозите Мастърс и Джонсън стигат до логичното заключение, че сексуалното удоволствие е “психофизиологичен” процес.

Или с други думи казано, за да изпитате удоволствие от секса, са ви нужни три основни неща- познание ( основни знания за това как функционира вашето тяло и това на партньора), опит ( практиката води до съвършенство) и отворено съзнание ( да нямате предразсъдъци, да не съдите и да не се притеснявате за това как изглеждате).

От трите най-важното е отвореното съзнание, защото дори и Дон Жуан да е с вас в леглото, ако не сте отпуснати, едва ли ще преживеете също толкова вълшебна нощ, колкото и предишните му над 2 000 партньорки.

Опитали сте всичко ( в разумните граници)

Да споделяш желанията си с партньора е основата на добрите интимни отношения. Няма нещо, което да е “срамно” или “забранено”. Когато въпросната фантазия не нанася емоционална или физическа болка на един от двамата не е наранен физически или психически, спокойно можете да опитате. Това може да се превърне и във вашата любима фантазия.

Играете игри

Предполага се, че сексът трябва да се забавен и игрите не са само за деца. Пуснете фантазията си в действие и влезте в някоя роля, ако това ви доставя удоволствие.

Правите първата крачка възможно най-често

Едно от най-честите оплаквания на мъжете са “Тя никога не си иска”. Ако чакате само на партньора си да пристъпи на към действие, сте загубили много.

Най-малкото защото той не може да знае кога вие сте в настроение и да улучи момента. Партньорът ви определено ще бъде поласкан, а вие ще получите това, от което имате нужда.

Поддържате се във форма

Там долу. Не само от хигиенна гледна точка. Упражненията за стягане на влагалищните мускули можете да правите навсякъде и по всяко време. Така си гарантирате хипер чувствителност.

Втора част

Автор - снимка
Автор на статията:
Vladimir Йорданов

КоментариКоментари